Locuri de muncă, pentru asistenți medicali, psihologi și asistenți sociali, la Botoșani

Dacă sunteți în căutare de job și sunteți din județul Botoșani, atunci aveți în vedere și următoarele oferte de locuri de muncă.

Locuri de muncă în domeniul asistenței sociale

Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani are un deficit de 200 de posturi, la această dată. Din păcate, bugetul instituției, în acest moment, nu permite organizarea de concursuri pentru toate aceste posturi. Însă instituția anunță că o parte dintre aceste locuri de muncă neocupate vor fi completate prin concursul organizat după ce la rectificarea bugetară de la nivel național s-au alocat fonduri pentru plata acestora.

Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani anunță că au fost scoase la concurs peste 70 de locuri de muncă, iar cele mai multe sunt pentru următoarele grupuri profesionale: asistenți sociali, psihologi și asistenți medicali.

Acestea nu sunt însă singurele locuri de muncă disponibile la Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani. Instituția anunță că există posibilități de angajare, prin concurs, și pentru a se acoperi necesarul de angajați în structura personalului de întreținere.

- Articolul continua mai jos-

Posturile anunțate pentru concurs sunt disponibile atât în centrele de la Botoșani ale Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului, cât și la unitățile arondate din județ. Interesează-te de oferta de locuri de muncă și aplică pentru concurs!

Poate să te intereseze și:

Vezi și alte oferte

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari