Rolul Hepatoprotecției în buna funcționare a ficatului – Hepatofit Forte

Chiar daca nu avem acuze si  ne simtim bine, intotdeauna trebuie sa ne gandim ca ficatul nostru  trebuie protejat. Nu trebuie sa asteptam sa avem analize modificate, sa fim obositi si apatici, sa simtim greutate in hipocondru drept – acolo unde este amplasat ficatul. Aici intervine hepatoprotecția.

Ficatul este  raspunzator de multe functii care asigura buna functionare a organismului nostru. Din acest motiv mentinerea unei functionari optime a ficatului, a pastrarii probelor hepatice  in limite normale este esentiala;  protectia hepatica joaca  un rol important in aceasta directie.

Hepatoprotecția – Ficatul este unul dintre cele mai mari organe din corp, dar si cel mai complex fiind important mai ales din punct de vedere metabolic si nu numai.

Printre cele mai importante  sarcini mentionam: producerea de enzime, formarea bilei, sintetizarea colesterolului, filtrarea sangelui, asigurarea  energiei organismului, prelucrarea  hemoglobinei si reglarea coagularii sangelui; este depozit pentru numeroase vitamine si adjuvant in cazul imunitatii contribuind la productia de anticorpi.

Hepatopritecția, protejarea  ficatului cu ajutorul remediilor naturale din plante medicinale inseamna in primul rand sa il ajutam sa nu se deterioreze in situatiile in care face” munca suplimentara”. Atunci cand incearca sa metabolizeze si sa curete organismul de diverse substante nocive acestuia. Administrarea de remedii hepatoprotectoare contribuie  la  imbunatatirea  si restabilirea  functiilor sale. Il scuteste de suprasolicitare si previne epuizarea lui.

- Articolul continua mai jos-

Cu atat mai mult hepatoprotecția este obligatorie in bolile ficatului. Este recomandat a se  administra si pentru a preveni imbolnavirile acestuia.

Cosumul cronic de medicamente, alcoolul, aditivii alimentari, stresul si suprasolicitarea sunt doar cativa din factorii de risc care pot afecta buna functionare a ficatului.

Remediul natural HEPATOFIT FORTE capsule  prin complexul de extracte de plante din compoziție are un puternic efect hepatoprotector și un efect hepatoregenerator. Eficiența și calitatea remediului  sunt garantate de standardizarea principiilor active din extractele naturale utilizate. Astfel se  asigura un efect mai intens și o absorbție rapidă.

Prin dozarea bine studiată s-a obținut un efect sinergic (de potențare reciprocă) al plantelor din componența formulei iar proporțiile ingredientelor active ofera  raportul  necesar doză-efect.

Produsul asigură doza optimă zilnică de silimarină. Acțiunea hepatoprotectoare a silimarinei este întărită de schisandrina prezentă în fructele de schisandra chinensis și cinarina din frunzele de anghinare, chelidonina din rostopască și polifenolii din păpădie și sulfină, dozate ideal în acest scop.

Armurariul, este poate cea mai utilizată plantă astăzi pentru sănătatea ficatului; este hepatoprotector şi hepatoregenerator, antioxidant,  creste capacitatea detoxifiantă a ficatului si organismului, ajută la menţinerea funcţiilor hepatice şi în plus susţine digestia şi regenerarea hepatica în cazul consumului de substanţe cu potenţial oxidant  la acest  nivel. Impreuna cu schisandra asigura hepatoprotecția.

Anghinarea datorita cinarinei din compozitie menţine sănătatea ficatului; se completeaza in actiune cu rostopasca.

- Articolul continua mai jos-

Păpădia contribuie la funcţionarea normală a ficatului şi stimulează digestia iar sulfina a fost tradiţional folosită pentru a facilita digestia si impreuna cu silimarina din armurariu si schisandra, regenereaza celulele hepatice.

Hepatoprotecția – HEPATOFIT FORTE capsule  se adresează persoanelor cu sindrom de hepatocitoliză (transaminaze crescute).

Este recomandat în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente și expunerea la compuși toxici

In doză de câte o capsule de trei ori pe zi timp de trei luni, in aceste situatii,  se obține scăderea transaminazelor cu minim 50% din depășire. Eficiența remediului este confirmată atâta clinic cât și paraclinic.

Un stil de viață sănătos asociat remediului natural HEPATOFIT FORTE capsule, influențează pozitiv sănătatea ficatului, conferind hepatoprotecția.

SFATUL MEDICULUI – Dr. Carmen Nonn – Hepatoprotecție și hepatoregenerare naturală cu Hepatofit forte (VIDEO)

Te poate interesa și:

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari