Dr. Carmen Nonn – Hepatoprotecție și hepatoregenerare naturală cu Hepatofit forte (VIDEO)

Hepatoprotecție și hepatoregenerare. Dr. Carmen Nonn, medic specialist medicina de familie, competență în apifitoterapie, medic în cadrul departamentului medical al laboratoarelor Fares Biovital de la Orăștie explică beneficiile Hepatofit Forte Capsule în tratamentul steatozei hepatice.

carmen noonUn subiect destul de des întâlnit în lumea medicală este patologia hepatică. Cea mai frecventă afecțiune care se întâlnește în ultima perioada este steatoza hepatică . Cu ceva timp în urmă se știa că această încărcare grasă a ficatului, sau ficatul gras cum se numește în popor, era de natură alcoolică. Cei care consumau cronic alcool sufereau de această boală. Acum se pare că alcoolul a ajuns pe locul doi și steatoza metabolică, sau non-alcoolică ocupă locul doi. Această afecțiune, această încărcare cu grăsime a ficatului, are ca urmare și apariția unei inflamații locale, cu dezvoltarea steato-hepatitei care în timp poate să ducă la afecțiuni mult mai severe: ciroză hepatică, insuficiență hepatică.

Hepatoprotecție și hepatoregenerare. Steatoza hepatică – simptome și factori de risc

În mod normal trebuie să facem prevenție. Dar și dacă începem un tratament de la primele semne și așa este bine. Din păcate simptomatologia acestei afecțiuni nu este chiar specifică. Inițial poate să apară o stare de oboseală, de astenie, de apatie, de jenă în partea dreaptă, sub coaste, ne supără, ne ține ceva acolo. Mergem să facem niște analize și atunci constatăm că probele hepatice sunt crescute. Ca și cauze, o frecvență crescută este obezitatea, dar nu este neapărat doar ea. În general persoanele cu diabet, persoanele care au diferite tulburări  hormonale, consumul cronic de medicamente, bineînțeles și alcoolul, toți aditivii alimentari. Alimentația este extrem de mult incriminată în această patologie. Acestea sunt câteva din cele mai frecvente cauze ale acestor probleme.

- Articolul continua mai jos-

Steatoza hepatică beneficiază de acțiunea eficientă a plantelor medicinale cu acțiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare și de stimulare a metabolismului grăsimilor, precum Hepatofit Forte Capsule.

Hepatofit Forte Capsule, remediul natural produs la Orăștie, asociază extracte naturale de armurariu, schisandra, anghinare, rostopască, păpădie și sulfină. Conține doar extracte, ceea ce îi conferă și asigură o acțiune mai intensă și o absorbție foarte bună. Această formulă a rețetei s-a dezvoltat și acțiunile și efectele ei corespund cerințelor, solicitărilor, transmise de specialiști reputați în domeniul medical, respectiv, gastroenterologi, hepatologi. Aceste informații și cerințe au fost comunicate echipei noastre de cercetare. Au fost corelate cu datele științifice comunicate de specialiști din domeniul farmacognoziei. Este acea știință care se ocupă de studiul medicamentelor naturale, de plantele medicinale, de modul lor de acțiune, de principiile active. Produsul conține doza optimă și asigură doza necesară zilnică de silimarină. Este 100% natural, fără excipienți, ceea ce îi asigură o biodisponibilitate optimă.

Hepatoprotecție și hepatoregenerare. Cum acționează Hepatofit Forte

La acțiunea hapatoprotectoare de care avem atât de multă nevoie participă complexul silimarinic din armurariu  care acționează la nivelul membranei celulare hepatice. Induce o modificare structurală la nivelul acestei membrane care are ca urmare împiedicarea pătrunderii substanțelor toxice în celula hepatică. Ca rezultat este reducerea inflamației locale și în timp reducerea semnificativă a transaminazelor. În compoziție, menționam și anghinarea. Și aceasta acționează la nivelul membranei celulei hepatice, ea acționând prin mecanism antioxidant. Captează și distruge radicalii liberi, cei care ar afecta celula hepatică. Practic protejează celula hepatică. Mai are o acțiune foarte bună, și anume favorizează drenajul veziculei biliare. Schisandra împreună cu silibina din armurariu, alături de flavonele din sulfină au un eficient efect hepatoregenerator prin creșterea producției sintezei proteice. Ajută la regenerarea, refacerea celulelor hepatice. Acest complex din plante, Hepatofit Forte, ne asigură un efect puternic, intens hepatoprotector și hepatoregenerator.

Hepatoprotecție și hepatoregenerare. Tratamentul cu Hepatofit Forte Capsule determină creșterea calității vieții pacienților

Tratamentul realizat cu Hepatofit Forte Capsule în steatoza hepatică a dus la o evoluție pozitivă a sindromului de hepatocitoliză, sindromul care duce la lezarea celulelor hepatice. De asemenea, a determinat creșterea calității vieții pacienților: combaterea asteniei, eliminarea oboselii, stimularea digestiei, reglarea funcției biliare și creșterea apetitului. Toate fără să fie însoțite de efecte adverse. Aceste rezultate clinice sunt confirmate și de rezultatele examinărilor paraclinice de laborator și de cele imagistice. În urma rezultatelor de laborator s-a constatat o scădere a transaminazelor la peste 85% din pacienții monitorizați, cu o medie de 30 de unități pe litru. Acest lucru înseamnă o reducere a transaminazelor cu minim 50% din depășire în urma unei administrări de trei luni. Pe lângă faptul că este eficient în steatoza hepatică , acest remediu este foarte eficient în hepatita acută și cronică. În consumul cronic de medicamente, consumul cronic de alcool, în situația expunerii la compuși toxici. El realizează o foarte bună hepatoprotecție. Este foarte important de știut să nu apelăm la aceste remedii naturale doar atunci când situația este de o anumită gravitate. Întotdeauna este mai ușor să prevenim decât să tratăm. Ce este foarte important de menționat este că remediul poate fi administrat o perioadă îndelungată fără să dezvolte reacții adverse.

Hepatoprotecție și hepatoregenerare. Poate să te intereseze și:

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari