Mituri sexuale spulberate: Bărbații cu penisul mare leşină când au erecţie?

Mituri sexuale – ce spune medicul: Mărimea penisului masculilor a constituit, dintotdeauna, subiect de glume sau motiv de invidie. Surprinzător, bărbații cu penisul mare sunt… ciuca bătăilor. Probabil pentru a-şi alina frustrările, masculii mai puţin dotaţi au lansat un mit: bărbaţii cu penis mare cad din picioare când au erecţie. Sexologii consultaţi susţin că această teorie este o legendă şi ne dau şi argumente în acest sens.

Majoritatea masculilor au coşmaruri numai la ideea că s-ar putea face de ruşine în faţa parteneri ratând o…erecţie. Mai mult, încă din adolescenţă, foarte mulţi stau cu rigla în mână măsurându-şi din când în când penisul. Specialiştii susţin, însă, că mărimea este cel mai puţin important „ingredient” al unui act sexual reuşit.

Mituri sexuale – ce spune medicul: Grosimea, mai importantă

Să vedem însă ce spun sexologii despre… bărbații cu penisul mare și miturile în această privință.

Mituri sexuale – ce spune medicul: Un vagin normal are între 8 şi 10 cm adâncime însa acesta se dilată în funcţie de dimensiunile penisului. Toţi – aproape toţi – centrii nervosi şi receptorii de stimuli ai vaginului se află chiar la intrare, la orificiul vaginal. În străfunduri nu există niciun axon sau receptor care ar putea transmite senzaţii de neuitat. Prin urmare, problema unui penis nu ar trebuie să fie lungimea ci, mai degrabă, grăsimea. „Un penis prea mare poate aduce chiar probleme. Un bărbat cu penis de dimensiuni exagerate nu creează unei femei un status normal. Actul sexual va fi dureros, iar acesta nu este visul niciunei femei”, ne-a declarat conf. dr. Vasile Niţescu, fondatorul Catedrei de Sexologie Clinică din ţara noastră. Cea mai gravă dintre problemele unei femei care face sex cu un partener prea dotat este ruptura vaginală care constă în ruperea tegumentului de la intrarea în vagin şi, ulterior, hemoragie.

- Articolul continua mai jos-

Mituri sexuale – ce spune medicul: „Orice anormalitate creează şi o patologie”

„În principiu, un penis prea mare nu ar trebui să fie – aşa cum spune legenda – şi prost vascularizat sau să aibă probleme de erecţie. Însă orice anormalitate – un penis de peste 30 cm – creează şi o patologie. Doar dacă bărbatul suferă de vreo altă afecţiune, în principiu cardiovasculară, pot apărea astfel de probleme”, susţine conf. dr. Vasile Niţescu, spulberând astfel un mit despre bărbații cu penisul mare și „neajunsurile” lor.

Mituri sexuale – ce spune medicul: 7 motive pentru care bărbaţii nu şi-ar dori un penis gigant

  1. Ar fi incomod de suportat şi creşte riscul de hernie inghinală
  2. Bărbații cu penisul mare trebuie să-şi facă pantaloni pe comandă
  3. Îi împiedică să facă sport
  4. Trebuie să-şi antreneze muşchii din zona pelviană pentru ca aceştia să poată susţine un penis foarte mare altfel acesta va rămâne flasc
  5. Femeile vor refuza să fie penetrate de un penis imens
  6. Niciodată un astfel de penis nu va pătrunde integral în vagin aşa că, la ce bun să aibă 35 cm dacă nu poţi folosi decât 25 cm din el?
  7. Bărbaţii cu un penis foarte mare riscă să devină impotenţi mai rapid decât ceilalţi pentru că, din pricina dificultăţilor legate de dimensiunea organului lor nu au o viaţă sexuală foarte activă iar funcţia întăreşte organul.

Mituri sexuale – ce spune medicul: Acum, fie că e vorba despre bărbații cu penisul mare sau despre cei perfect… normali, o constantă rămâne, spune conf. dr. Vasile Niţescu, fondatorul Catedrei de Sexologie Clinică: 40 km/h este viteza de ejaculare a spermei.

Alte articole:

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari