Produsele lactate nedegresate și diabetul de tip 2

E incredibilă legătura dintre produsele lactate nedegresate și diabetul de tip 2. Oamenii de ştiinţă britanici au constatat că persoanele care consumă produse din această categorie, precum caşcaval, smântână şi iaurt, dezvoltă mai rar diabet de tip 2.

Cercetătorii de la Universitatea din Cambridge au prelucrat datele a 63.600 de persoane, provenite din 16 studii, scrie Antena Satelor, care citează RADOR. Voluntarii au fost monitorizaţi timp de 20 de ani. La început, toţi erau sănătoşi, iar spre sfârşitul studiului, 15.000 dintre aceştia au dezvoltat această boală metabolică.

Participanţii au fost testaţi pentru biomarkeri de grăsimi lactate, care sunt un indicator al faptului că o persoană consumă produse lactate. În fiecare dintre aceste studii cercetătorii au analizat relaţia dintre biomarkerii de grăsime din lapte şi riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2.

Ei au descoperit că…………………..

- Articolul continua mai jos-masca medicala

Află mai departe ce anume au descoperit cercetătorii despre lapte și brânzeturi

Vezi și Diabetul zaharat de tip 2, la copii – prevenție și conștientizare (VIDEO)

 

- Articolul continua mai jos-
- Articolul continua mai jos-
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Părintele transplantului hepatic din România, prof. univ. dr. Irinel Popescu, Premiul pentru Excelență în Medicină, la Gala Elitelor Medicale

Marele Premiu al Galei Elitelor Medicale, ce s-a desfășurat anul acesta în Maramureș, a fost acordat academicianului prof. univ. dr. Irinel Popescu, Președintele Academiei...

Picioarele umflate – trei leacuri naturiste din bătrâni

Picioarele umflate sunt nu doar inestetice, ci și dureroase. Membrele inferioare sunt predispuse la umflături şi inflamaţii, deoarece sunt organele care trebuie să suporte...

Febra albă la copii – când apare și ce poți face ca să scapi de ea

Ai auzit vorbindu-se despre febra albă sau febra roșie? Vine sezonul rece, iar odată cu acesta se întețesc cazurile de viroze și răceli în...

LIPSA DE FIER ÎN ORGANISM – ce boli provoacă și ce alimente o combat

Lipsa de fier în organism (sau carența de fier) poate genera boli grave cum ar fi anemia feripiva. Când nivelul fierului din organism scade...

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare Pentru că beneficiile apelor termale sunt în mare cunoscute, am încercat cu ajutorul doamnei dr. Maria Nădejde,...