Campania ”Sănătatea te privește” în Sectorul 6

În cadrul Campaniei „Sănătatea te priveşte!” bucureștenii din Sectorul 6 sunt informați asupra importanței pe care trebuie să o acordde stării de sănătate.

Campania dorește să le transmită cetățenilor că sănătatea trebuie pusă pe primul loc în ordinea priorităţilor. Cel mai important aspect este realizarea controalelor medicale periodice.

Acţiunea de informare se derulează în interiorul şi proximitatea celor nouă Puncte de Informare şi Asistenţă coordonate de Primăria din Sectorul 6. Acestea sunt amplasate în zone intens circulate, în apropierea pieţelor şi a intersecţiilor mari din cartierele sectorului. În aceste locaţii, echipe formate din asistenţii sociali ai Centrului de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” îi abordează pe cetăţeni, oferind îndrumare şi suport tuturor persoanelor interesate de propria sănătate.

Totodată, Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” vine în întâmpinarea nevoilor de asistenţă medicală identificate la nivelul comunităţii. Persoanele cu posibilităţi financiare reduse pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit sau parţial subvenţionat, în funcţie de venituri.

- Articolul continua mai jos-

Deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sectorul 6, Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sectorul 6, pune la dispoziţia cetăţenilor o gamă largă de servicii medicale de specialitate.

Pentru programări sau informaţii suplimentare puteţi suna la 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 sau puteţi accesa www.nectarie6.ro.

Citește și:

Terapie prin mişcare în Sectorul 6, kinetoterapie la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari