Palatul Cotroceni, luminat în roz pentru a marca Ziua luptei împotriva cancerului de sân

Palatul Cotroceni va fi luminat, luni în culoarea roz pentru a marca Ziua luptei împotriva cancerului de sân, informează Administrația Prezidențială.

„Luni, 1 octombrie a.c., Administrația Prezidențială marchează, pentru al treilea an consecutiv, Ziua luptei împotriva cancerului de sân. Palatul Cotroceni va fi iluminat în culoarea roz, începând cu ora 20:00. La fel ca în anii precedenți, această inițiativă are scopul de a conștientiza asupra importanței prevenției și depistării precoce a cancerului de sân”, prezicează Administrația Prezidențială.

Prin acest demers, Administrația Prezidențială reiterează necesitatea educației în sănătate. Se alătură instituțiilor publice care încurajează populația să trateze cu prioritate sănătatea. Fiecare dintre noi trebuie să devină mai responsabil în ceea ce privește propria sănătate, iar astfel de acțiuni pot contribui în acest sens.

Și fațada Palatului Parlamentului va fi iluminata, luni, în culoarea roz, în semn de solidaritate cu lupta femeilor din întreaga lume împotriva cancerului la sân, anunță Camera Deputaților.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari