Alimente cu calorii negative – ce să mănânci ca să slăbești

Alimente cu calorii negative: consumul de alimente care au un conținut scăzut de calorii te ajută să pierzi mai ușor în greutate.

Vrei să slăbești? Iată cinci alimente cu calorii negative pe care trebuie să le incluzi în dieta ta.

Alimentele negative caloric pot fi consumate fără să te simți vinovat, deoarece au un conținut redus de calorii și digerarea acestora arde mai multe calorii decât ele conțin.
Dacă vă luptați cu surplusul de kilograme și urmăriți să pierdeți în greutate, atunci în afară puteți opta pentru introducerea în dietă de alimente cu calorii negative. Dar rețineți că restricționarea dietei la aceste alimente nu este sănătoasă și trebuie să faceți, de asemenea, exerciții fizice (la sală sau pur și simplu mers pe jos și jogging) și să mâncați și alte alimente, pentru a rămâne sănătoși.

Top 5 alimente cu calorii negative

Merele: Merele conțin o mulțime de fibre, dar au un conținut redus de calorii. Nu renunțați la coajă în timp ce mâncați fructele! Conține doar 50 de calorii pe 100 de grame. De asemenea, conține pectină, care ajută la scăderea în greutate și stimulează digestia.

- Articolul continua mai jos-

Broccoli: Broccoli este, de asemenea, o sursă bună de fibre și este o legumă considerată super-hrănitoaare, deoarece conține fibre și antioxidanți.

Pepenele verde: Pepenele verde conține foarte puține calorii și vă detoxifică corpul, prin asta ajutând la scăderea în greutate. Acest fruct conține licopen, care este bun pentru inimă, și substanțe nutritive, care stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc imunitatea.

Cartofii: dacă sunt consumați fără prăjire, cartofii sunt o sursă bună de calorii negative. Aceștia conține doar 58 de calorii la 100 de grame și sunt de asemenea o sursă bună de potasiu și vitamine B6 și C.

Spanacul: Spanacul este bogat în vitaminele K și A, precum și alte vitamine și minerale. Îmbunătățesc imunitatea, sunt hrănitoare și… au calorii negative.

Vezi și Conf dr Cosmin Puia, despre chirurgia metastazelor hepatice

Află tot ce trebuie să știi despre transplantul de ficat și prof dr Irinel Popescu

- Articolul continua mai jos-

Singura femeie chirurg care efectuează transplant de ficat în România

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari