Lucrările la Spitalul regional Craiova, întârziate de terenul insuficient

Lucrările Lucrările la Spitalul Regional Craiova vor întârzia, deoarece firma de consultanță a realizat că este necesară o suprafață de teren mai mare.

Inițial a fost solicitat un teren de 10 hectare care s-a dovedit a fi insuficient.

A fost obținut un teren de 27 de hectare. Lucrările pot continua

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat că s-a reușit obținerea unui teren de 27 de hectare, dar toate procedurile vor suferi întârzieri.

„La ora actuală, sunt în proiectare trei spitale regionale, la Cluj, Craiova și Iași. Au apărut discuții că la Craiova lucrările sunt mai întârziate. Este adevărat. Lucrările sunt mai întârziate din cauza faptului că echipa de consultanți a solicitat, inițial, parcela de 10 hectare de la Ministerul Apărării. După aceea au constatat că suprafața nu este suficientă și au solicitat o suprafață mai mare. Ministerul Sănătății a cerut de la Ministerul Apărării o altă suprafață. S-a schimbat cea de 10 hectare, cu cea de pe centura orașului, de 27 de hectare. ”, a declarat Genoiu, potrivit MEDIAFAX.

- Articolul continua mai jos-

Primăria Craiovei va realiza PUZ-ul acestui proiect.

„După ce s-a stabilit suprafața de 27 de hectare, ne-am angajat ca noi să facem PUZ-ul, deși această obligație este a investitorului. Noi ne-am asumat acest lucru pentru a mai câștiga timp. Când vom avea toate avizele se depun la studiu. Acesta deja cred că este urcat pe site-ul Primăriei Craiova pentru dezbatere publică. Apoi vom trece la faza următoare, să fie aprobat în ședință de consiliu local”, a mai spus primarul.

Genoiu a solicitat ca la sfârșitul lunii august să fie stabilită o întâlnire între administrație și cei care se ocupă de consultanță

Citește și:

Spitale regionale la Iași, Cluj, Craiova – proiectul demarează în 2019

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari