UMF Tîrgu-Mureș scoate la concurs 20 de locuri la Medicină Militară în limba engleză

Concurs locuri Medicină Militară în cadrul UMF Tîrgu-Mureș; universitatea scoate la concurs 20 de locuri la Medicină Militară în limba engleză, în sesiunea din septembrie 2018. Reprezentanții universității anunță faptul că înscrierea candidaților la examen va fi exclusiv online, în perioada 3 – 5 septembrie 2018, iar data examenului va fi 7 septembrie 2018.

Concurs locuri Medicină Militară: 20 de locuri repartizate

Ministerul Apărării Naționale a aprobat organizarea unei noi sesiuni de admitere pentru ocuparea a 20 de locuri repartizate Institutului Medico-Militar, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, specializarea Medicină – limba engleză, anunță reprezentanții universității mureșene. Aceasta va avea loc în data de 7 septembrie 2018.

Înscrierea candidaților la examen va fi exclusiv online, în perioada 3 – 5 septembrie 2018, iar data examenului va fi 7 septembrie 2018. Metodologia de admitere va fi identică cu cea din sesiunea de admitere iulie 2018, inclusiv bibliografia de examen.

Concurs locuri Medicină Militară: testare la limba engleză

Testarea cunoștințelor de limba engleză va avea loc în data de 6 septembrie, la sediul UMF Tîrgu Mureș, cu rezultatul admis/respins. Doar candidații declarați admiși vor putea participa la proba de admitere din 7 septembrie.

- Articolul continua mai jos-

Studenții admiși vor studia toate materiile în limba engleză și vor rămâne la această formă de școlarizare până la încheierea studiilor. Activitatea de pregătire militară se va realiza împreună cu studenții de la Medicină Militară – limba română.

Examen de admitere pentru locurile cu taxă rămase neocupate

UMF Tîrgu-Mureș organizează, în data de 7 septembrie 2018, examen de admitere pentru locurile cu taxă rămase neocupate în sesiunea iulie 2018. Înscrierea candidaților la concurs se va face exclusiv online, în perioada 3 – 5 septembrie 2018, iar metodologia de admitere va fi identică cu cea din sesiunea anterioară.

Astfel, la Facultatea de Medicină sunt disponibile 11 locuri cu taxă la programul de studiu Educație fizică și sportivă. Taxa de școlarizare este 4.000 lei. La Facultatea de Farmacie sunt disponibile 73 locuri cu taxă la programul de studiu Farmacie, limba română și limba maghiară, cu clasificare în ordine descrescătoare a mediei de admitere. Taxa de școlarizare este 8.000 lei. Tot la Facultatea de Farmacie, candidații au la dispoziție 14 locuri cu taxă la programul de studiu Cosmetica medicala. Tehnologia produsului cosmetic. Taxa de școlarizare este 4.000 lei.

În ceea ce privește locurile cu taxă de școlarizare de 5.000 euro, la Facultatea de Medicină, candidații au la dispoziție 10 locuri la linia engleză și 20 de locuri la linia maghiară. La Facultatea de Medicină Dentară sunt disponibile 5 locuri la linia română și 5 locuri la linia maghiară.

Proiect dedicat liceenilor la UMF Tîrgu-Mureș

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari