Lucrări de reabilitare la Spitalul de Pneumofiziologie din Sibiu

Spitalul de Pneumofiziologie din Sibiu se află într-un amplu proces de modernizare. Proiectul presupune reabilitarea a trei dintre pavilioanele spitalului, dar și modernizarea gardului.

„Spitalul de Pneumofiziologie este într-un amplu proces de modernizare. Pe lângă marile investiţii accesate din fonduri europene, ce prevăd reabilitarea a 3 dintre pavilioanele spitalului, contract semnat la începutul acestei săptămâni, noi avem în vedere şi celelalte aspecte, care par mai simple, dar de care trebuie să ţinem cont, aşa cum este şi reconstrucţia gardului, care are o vechime de peste 50 de ani şi este vizibil deteriorat”, spune Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Lungimea totală a gardului ce va fi reconstruit la frontul stradal, pe Aleea Filozofilor, este de 230 ml. Acesta va avea următoarea structură: fundaţie de beton (adâncimea de 80 cm, grosime 40 cm), gard cu soclu din beton (înălţime de 50 cm, grosime 25 cm, armat cu fier beton) şi panouri din ţeavă rectangulară, cu o înălţime de 2 m. De asemenea, sunt prevăzute 2 porţi de acces auto, formate din stâlpi şi panouri din ţeavă rectangulară, precum şi o poartă pentru acces pietonal.

Valoarea totală a acestei investiţii, finanţată integral din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu, este de 199.237,5 lei fără TVA, sumă ce include atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor.

- Articolul continua mai jos-

Termenul limită pentru finalizarea proiectului de la Spitalul de Pneumofiziologie Sibiu este 15 decembrie 2018.

Citește și:

Pavilionul Secţiei Clinice ORL de la SCJU Sibiu a fost renovat

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari