Pensionarii bucureșteni cu venituri mici, sprijiniți să își cumpere ochelari

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectul de hotarare “Lumina ochilor cea mai importanta. Ochelari la varsta a treia”. Proiectul prevedea acordarea unui stimulent de 250 de lei pentru achiziția de ochelari.

“Dat fiind faptul ca problemele de vedere creeaza un disconfort major persoanelor varstnice, categorie in randul careia incidenta afectiunilor oftalmologice este foarte mare si ca  in Bucuresti exista un numar foarte mare (peste 200.000) de pensionari cu pensii mici, propunem Consiliului General sa aprobe un program prin care vor fi acordate stimulente pentru achizitionarea de ochelari de vedere”, a declarat Primarul General, Gabriela Firea”.

Programul va fi derulat de centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti si se adreseaza persoanelor pensionate conform legii, care au implinit varsta legala de pensionare si au pensia mai mica decat salariul minim pe economie (1.162 lei). Concret, se va deconta suma de maxim 250 de lei per beneficiar, acordati o singura data.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari