Blocul operator al Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino va fi modernizat

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a avizat Proiectul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare bloc operator chirurgie” de la spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Proiectul de modernizare presupune achiziția de aparate de sterilizare cu tehnologie avansată, sisteme de lămpi de operaţie LED cu camera video wireless, aparate de anestezie, sistem medical de management audio-video, sistem informatic de trasabilitate a instrumentarului chirurgical.

Lucrările de reabilitare a blocului operator de la Clinic Dr. I. Cantacuzino fac parte din programul Primăriei Municipiului Bucureşti de reabilitare şi modernizare a spitalelor din subordine pentru creşterea calităţii serviciilor medicale acordate pacienţilor, precum şi de dotare cu echipamente moderne a acestora.

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino acoperă o gamă largă de specializări şi oferă servicii de medicină internă, de chirurgie, de obstetrica-ginecologie, de neonatologie, de anestezie şi terapie intensivă.

- Articolul continua mai jos-

Valoarea totală a investiţiei va fi de 23.436, 24 mii lei cu TVA inclus, iar finanţarea obiectivului de investiţii va fi asigurată din bugetul local, prin intermediul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Durata de execuţie a proiectului va fi de 12 luni.

Citește și:

Două centre medicale ultramoderne vor fi înființate în București

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari