Proiect dedicat liceenilor la UMF Tîrgu-Mureș

UMF Tîrgu-Mureș derulează,în perioada 24 – 31 iulie 2018, un program dedicat liceenilor care au absolvit clasa a XI-a. Este vorba de Universitatea de Vară pentru Elevi, prin care liceeni din toate colțurile țării experimentează, în această săptămână, viața de student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu-Mureș. Elevii sunt cazați în cămine studențești și participă la cursuri și lucrări practice.

Liga Studenților din Tîrgu Mureș derulează, astfel, cea de-a VI-a ediție a programului, cu sprijinul UMF Tîrgu-Mureș. Tinerii au astfel posibilitatea de a vedea cum decurge o săptămână din viața unui student la Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Rectorul UMF Tîrgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, se va întâlni cu elevii în 27 iulie.

„Voluntarii Ligii Studenților sunt deja veterani în organizarea școlii de vară, iar aceștia vă vor prezenta o parte a vieții de student, iar cealaltă parte o veți descoperi când veți deveni studenți. Sunt absolut convins că anul viitor, exact în această perioadă, foarte mulți dintre dumneavoastră veți susține examenul de admitere la UMF Tîrgu-Mureș. Vă urez de acum succes și m-aș bucura să ne vedem anul viitor, în toamnă, pentru a vă înmâna carnetele de student la Medicină la UMF Tîrgu Mureș. Experiența numită Universitatea de Vară pentru Elevi va fi una intensă și extraordinară, indiferent dacă veți studia sau nu la UMF Tîrgu-Mureș”, a declarat prof. dr. Ovidiu S. Cotoi, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Tîrgu Mureș.

- Articolul continua mai jos-

„Universitatea de Vară pentru Elevi este un proiect foarte drag Ligii Studenților, care se organizează de șase ani. La prima ediție eram participant, ca voi. Am fost foarte încântată să particip pentru că mi se părea o ocazie ideală să văd cum este să fii student pentru o săptămână și cum ar putea fi viața mea la UMF Tîrgu-Mureș. Am încercat, împreună cu colegii mei, să punem suflet, efort și cunoștințe în a face din această săptămână o experiență memorabilă care să fie definitorie pentru viitorul vostru”, a precizat Dalia Dreptate, coordonatorul Universității de Vară pentru Elevi.

Citește și Admitere la UMF Tîrgu-Mureș. Care sunt cele mai căutate programe de studii

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari