Primăria București reia procedura privind achiziția de locuințe pentru medici

Primăria Municipiului Bucureşti vrea să achiziţioneze locuințe de serviciu pentru personalul medical şi auxiliar. Proiectul vizează medicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea Consiliului Municipiului Bucureşti, prin ASSMB.

Procedura a fost reluată întrucât în prima etapă, ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

„Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în ţară, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune. Acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilor oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuințe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul”, a declarat Primarul General, Gabriela Firea.

Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB.

- Articolul continua mai jos-

Primăria Municipiului Bucureşti intenţionează să achiziţioneze un număr de 600 de unităţi locative pentru personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

În prima etapă vor fi achiziţionate 100 de unităţi locative astfel: 10 unităţi locative cu o cameră, 70 de unităţi locative cu 2 camere şi 20 de unităţi locative cu 3 camere.

În a doua etapă vor fi achiziţionate un număr de 250 de unităţi locative, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca până la sfârşitul lunii decembrie să fie achiziţionate alte 250 de unităţi locative.

Citește și:

Primăria Reșița va construi locuințe ANL pentru tinerii medici

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari