fbpx

Rezultatele simulării examenului de admitere la UMF Tîrgu-Mureș

Rezultatele simulării examenului de admitere la UMF Tîrgu-Mureș au fost recent publicate de către Liga Studenților. Peste 600 de elevi din toată țara și-au testat, în 14 iulie, cunoștințele la disciplinele biologie și chimie, la specializările mari și mici, în limbile română și maghiară.

Săptămâna aceasta se fac înscrieri exclusiv online la examenul de admitere din data de 25 iulie 2018. Pentru candidații care întâmpină dificultăți în utilizarea portalului, este disponibil un Call Center, număr de accesare 0265-208.948, la care aceștia pot apela pentru lămuriri, în perioada 16 – 20 iulie 2018, în intervalul orar 9.00 – 14.00, anunță reprezentanții universității.

Rezultatele sunt ordonate pe probe (biologie, chimie), iar în cazul facultăților de medicină generală, dentară și militară sunt ordonate și pe facultăți, în fișierul separat.

Rezultatele simulării examenului de admitere la UMF Tîrgu-Mureș sunt disponibile aici.

- Articolul continua mai jos-

Peste 600 de elevi din întreaga ţară s-au înscris la simularea examenului de admitere susținut sâmbătă, 14 iulie 2018. Acest demers a fost organizat de Liga Studenţilor din Tîrgu-Mureş şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu-Mureş.

Cu câteva zile înaintea examenului propriu-zis de admitere, cei 620 de candidaţi și-au  testat cunoştinţele la disciplinele biologie şi chimie, la specializările mari şi mici, în limbile română şi maghiară.

Examenul de admitere la UMF Tîrgu-Mureş va avea loc în data de 25 iulie 2018.

Citește și Simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu-Mureș

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari