Cancerul „mușcă” iar! Al treilea copil diagnosticat în aceeași familie

Cancerul la puterea a treia! Cum poți defini… tragedia? Dicționarul explicativ al limbii române o descrie ca fiind „întâmplare nenorocită, eveniment funest; catastrofă”. În familia Roșca, din satul basarabean Măgdăcești (Criuleni), orice dimensiune ar avea „tragedia”,  părinții o simt întreită. Galina (2 ani) este al treilea copil al familiei care este diagnosticat cu o formă de cancer.

GALINA ROȘCA are acum nevoie de 51.600 de euro, pentru o intervenție medicală de extirpare a unui sarcom, într-o clinică din Turcia. Părinții ei nu au decât 9.700 de euro.

Ajut-o pe Galina să trăiască, ajut-o să crească mare!

FIȘĂ PERSONALĂ

- Articolul continua mai jos-

Nume: ROȘCA

Prenume: GALINA

Vârsta: 2 ani

Suma estimativă necesară pentru tratament: 51.600 euro

Diagnostic: RABDIOSARCOM PLEOMORF

Tratament: într-o clinică din Turcia.

- Articolul continua mai jos-

Fondurile se strâng prin donații în cont sau prin donații pe paypal, pe platforma creată de Asociația „Salvează o inimă”.

Cancerul lovește a treia oară, în familia Roșca!

Pentru soții Roșca din Măgdăcești, întâmplările tragice s-au ținut lanț. În urmă cu zece ani, cancerul – care nu alege după vârstă, vicii sau vinovății – le-a luat doi copii, în vârstă de doi și, respectiv, un an. Diagnosticele au fost: leucemie și tumoare pe creier.

Când au reușit să depășească depresia, părinții au decis: un copil le va fi alinare. Iar venirea pe lume a Galinei a însemnat alinare, până când… Până când cancerul a mușcat din nou. Un papilom care se dezvolta rapid pe pielea micuței, i-a determinat să-nceapă investigațiile medicale. Biopsia le-a confirmat cele mai negre temeri, iar Galina a primit un diagnostic sever: rabdiosarcom pleomorf.

Șansa Galinei este o operație de extirpare a sarcomului urmată de un tratament specific, într-o clinică din Turcia. Părinții nu au însă decât 9.700 euro din cei 51.600 euro necesari (60.000 USD, cost stabilit de clinica din Istanbul la care se află în prezent).

Urmărește și aici povestea Galinei Roșca:

Vezi și CAZUL ADELINEI ENACHE

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari