Au început înscrierile la Premiile COPAC 2018

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) anunță deschiderea perioadei de înscrieri pentru a III-a ediție a Premiilor COPAC. Evenimentul este dedicat asociațiilor de pacienți, ONG-urilor și profesioniștilor din sănătate intrat deja în tradiția începutului de toamnă. Înscrierile au loc în perioada 6 iulie – 10 august 2018.

Prin acest demers, COPAC urmărește să scoată în lumina reflectoarelor oameni și organizații care susțin prin eforturile lor sistemul de sănătate.

„Dorim să fim puntea de comunicare dintre oamenii minunați pe care i-am descoperit și cu care colaborăm deja și cu cei ce urmează să primească o recunoaștere morală și împreună să coagulăm tot ce înseamnă oameni și organizații din zona de sănătate. Doar împreună putem fi puternici și putem schimba lucrurile”, precizează reprezentanții COPAC.

Înscrierile au loc în perioada 6 iulie – 30 iulie 2018, prin trimiterea unui email la [email protected] cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaților, după caz. De asemenea, colegii, pacienții, medicii etc. pot înscrie oameni sau proiecte trimițând un email cu propunerea și argumentele lor. Toate proiectele înscrise trebuie să fi fost derulate în anul 2017. Regulamentul competiției și descrierile fiecărei categorii în parte poate fi consultat pe site-ul COPAC.

- Articolul continua mai jos-

Evenimentul va avea loc în ziua de 24 septembrie 2018.

Categoriile de premii sunt:

● Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact;
● Liderul ONG;
● Medicul implicat;
● Asistent medical implicat;
● Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții;
● Jurnalism de sănătate;
● Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital;
● Cea mai bună campanie din sănătate;
● Inovație în sprijinul pacienților;

Juriul va fi format din personalități din lumea medicală, jurnaliști, reprezentanți ai unor instituții, companii, ONG-uri, care vor analiza toate propunerile și vor decide câștigătorii la fiecare categorie.

În paralel, va exista un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit în urma votului online. Se va putea vota online pe site-ul premii2018.copac.ro, începând cu o dată ce va fi anunţată.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari