Campanie de donare de sânge pentru copiii de la Spitalul „Louis Țurcanu” Timişoara

Campania lunară de donare de sânge din cadrul proiectului “Implică-te și schimbă destine” pentru copiii de la spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara continuă.

Inițiativa aparține  Asociației „Academia Mămicilor din Timișoara” – Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte, alături de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Astfel, toți cei care doresc să se implice în campanie sunt rugați să doneze sânge, în 18 iulie, pentru copiii internați la secția de hemato-oncologie de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara.

Donatorii vor avea o serie de beneficii. Așadar, unul dintre ele vizează starea de sănătate: protejează inima, pierzi din calorii (650), crește rezistența organismului, diminuează riscul de cancer.

- Articolul continua mai jos-

Apoi, conform legislației în vigoare, donatorii beneficiază de o zi liberă, în ziua donării, de la locul de muncă sau o zi scutire de frecvență pentru elevi și studenți; de șapte tichete de masă pentru produse alimentare și de analize gratuite cu rezultatele testelor efectuate (inclusiv grupa sanguină).

Pentru a nu se aștepta mult, donatorii sunt rugați să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.academiamamicilor.com.

Citește și UBB și USAMV, campanie de donare de sânge

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari