Aplicația creată de psihologii UBB Cluj, în topul aplicațiilor dedicate stilului de viață

Aplicaţia pentru mobil care reduce emoţiile negative.

Aplicația academică pentru telefoanele mobile elaborată de psihologii Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie din Universitatea Babeș-Boylai din Cluj-Napoca, denumită PsyPills, a fost inclusă între primele 50 de aplicații din România în clasamentul aplicațiilor dedicate stilului de viață (Mobile App Ranking).

În clasamentul recent al aplicațiilor pentru telefoanele mobile, PsyPills (Psychological Pills – Pastille Psihologice) se situează pe locul 34 în topul vânzărilor în țară de sisteme de tip App dedicate stilului de viață.

Aplicația, disponibilă atât în limba română, cât și în limba engleză, vizează autocontrolul și reglarea emoțională, prin „pastile psihologice” care diagnostichează și reduc iraționalitatea și dezvoltă raționalitatea, cu scopul final de a reduce emoțiile negative nesănătoase și de a crește starea de bine/calitatea vieții prin emoții sănătoase.

- Articolul continua mai jos-

PsyPills poate fi utilizată în servicii clinice, terapie autoadministrată cu monitorizare terapeutică, psihoeducație, dar și în cercetare.

Aplicația PsyPills a fost gândită la un preț minimal ($0.99), pentru a fi accesibilă și persoanelor dezavantajate socio-economic, dar dispune și de o variantă (parțială) demo gratuită (MoodWheel), iar autorii își vor da acordul pentru utilizarea gratuită a PsyPills în scopuri educaționale/de cercetare.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari