Spectacol la Cluj-Napoca, dedicat persoanelor cu dizabilități

Spectacolul “Armonie de vară“, dedicat persoanelor cu dizabilități, dar și tuturor iubitorilor de dans și muzică clasică din municipiul Cluj-Napoca, a ajuns la cea de-a III-a ediție.

Evenimentul este organizat de Asociatia “ArtEast” si “Mood Quartet” și va avea loc pe data de 12 iulie, ora 20:30, la Casino Centru de Cultura Urbana în Parcul Central din municipiu.

Vor dansa pe scenă: Adelina Filipas, Dorina Lucaciu, Petra Traila, Mircea Munteanu, Augustin Gribincea, Sebastian Vlad, Sara Pocan, iar interpretarea muzicală aparține celor de la Mood quartet – condus de Vlad Baciu, Rares Muntiu, Ovidiu Costea, Elod Kostyak si invitatii lor; Dorin Pop-percutie, Simona Baltog-soprana, Iulia Merca mezzo –soprana si Giancarlo Palena –acordeon (Italia).

“Am obținut un echilibru interesant în repertoriul abordat al acestei ediții prin faptul că am invitat artiști care au venit cu propriul lor bagaj de expresie și creativitate devenind exponenții unor situații scenice în care ne vom regăsi cu toții, atât în identitate cât și în diferență“, a declarat Felicia Șerbănescu, președinta asociației culturale “ArtEast”.

- Articolul continua mai jos-

Accesul la spectacol este liber.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari