Crucea Roşie Română, donații pentru maternitățile din România

Crucea Roşie Română a efectuat o serie de donații pentru maternitățile din România în cadrul campaniei ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.

Astfel, maternitățile au primit, din partea Crucii Roşii Române și a unor firme private, 128 de pătuţuri noi şi 10.450 de lenjerii de pat.

În total au fost dotate 48 de maternităţi de stat din România cu 128 de pătuţuri noi şi 10.450 de lenjerii de pat. Proiectul a debutat în luna iunie 2017, şi a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuţilor confortul necesar în primele zile de viaţă.

Potrivit reprezentanților Crucii Roșii România, iniţiativa nu doar că le oferă bebeluşilor un bun-venit confortabil pe lume, ci stimulează şi spiritul civic, încurajându-i pe oameni să se implice în viaţa comunităţii.

- Articolul continua mai jos-

Etapa a doua a campaniei, desfăşurată în perioada aprilie – iunie 2018, le-a adus bebeluşilor 48 de pătuţuri noi şi 2.850 lenjerii de pat. Această continuare vine după succesul înregistrat de prima etapă, derulată din iunie până în septembrie 2017, când peste 80 de pătuţuri noi şi 7.600 de lenjerii de pat au fost donate către 41 de maternităţi din ţară.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari