Centru de zi de recuperare pentru copiii cu nevoi speciale

Începând cu toamna 2018, Fundația FARA va deschide un centru de zi de recuperare pentru copii cu nevoi speciale în Popești-Leordeni, Județul Ilfov, în care 30 de copii cu dizabilități vor primi gratuit servicii de kinetoterapie, logopedie, terapie de grup și alte forme de recuperare,care să îi ajute la incluziunea socială.

Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului este de 779.369 lei, iar durata acestuia este octombrie 2018- octombrie 2019.

Cei 30 de copii suferă de autism, întârzieri mintale, tulburări de învățare, dificultăți fizice și de limbaj și au vârste cuprinse între 0 și 12 ani.

Părinții acestora vor participa periodic la ședințe de terapie de grup și vor primi indicații individuale privind activitățile pe care le pot face cu copiii lor pentru a-i ajuta în recuperare.

- Articolul continua mai jos-

Pentru cei care nu au posibilitatea să se deplaseze la și de la centru, reprezentanții Fundației vor asigura un microbuz care să rezolve, gratuit, această problemă.

Fundația FARA are o experiență de peste 10 ani în desfășurarea de proiecte asemănătoare și deține în prezent două asemenea centre de recuperare în județul Suceava cu un număr lunar de 150 de copii ajutați.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari