fbpx

Salvatorii de vieți își spun povestea

Salvatorii de vieți din cadrul SMURD își spun povestea în cadrul unui eveniment menit să promoveze respectul pentru oamenii care, din pasiune salvează vieți și schimbă destine, să atragă atenția asupra acestor profesii și să stimuleze dialogul între oameni și voluntariatul.

Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti din cadrul Institutului European din România, în parteneriat cu Fundația pentru SMURD și Asociația The Social Incubator organizează „Biblioteca Vie – Poveștile salvatorilor din pasiune!”.

Evenimentul va avea loc în 11 iulie, la OK Center Romania, București, între orele 12 – 15.

Biblioteca Vie funcționează ca o bibliotecă obișnuită, însă cărțile din biblioteca vie sunt oameni cu povești impresionante, reprezentând aceste grupuri profesionale care și-au dedicat viața semenilor lor. Intrarea este gratuită.

- Articolul continua mai jos-

Scopul acestei manifestări vizează stimularea comunicării și facilitarea inter-relaționării dintre publicul larg și reprezentanții Fundației pentru SMURD și ai Asociației The Social Incubator, care vor să împărtășească participanților situațiile cu care se confruntă zi de zi, pentru ca publicul să poată conștientiza cât de mult contează gestul fiecăruia dintre noi pentru a salva un om sau a schimba un destin!

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari