Asociația Little People reia proiectul „Citim povești copiilor bolnavi de cancer”

Asociația Little People Romania anunță reluarea proiectului „Citim povești copiilor bolnavi de cancer”. Acest „proiect de suflet”, cum este numit de către reprezentanții asociației, este realizat împreună cu Fundația Vodafone Romania.

Cu ajutorul poveștilor, voluntarii pornesc într-o călătorie de cunoaștere a universului special, plin de provocări și lecții de viață, al copiilor bolnavi de cancer.

Asociația „Little People” s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi în 1996 în Cluj Napoca din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie.

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi.

- Articolul continua mai jos-

De-a lungul timpului, Asociația „Little People” a oferit suport pentru adolescenți si tineri supraviețuitori de cancer, dar și suport informațional pentru aparținători și pentru personalul medical, derulând programe de voluntariat sau proiecte de renovare și dotare, dar și campanii.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari