Spitalul de Recuperare Cluj va avea un aparat ultraperformant pentru radioscopie

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca va beneficia de un aparat ultraperformant pentru radioscopie. Acesta va fi direcționat către unitatea spitalicească cu sursă de finanțare prin Ministerul Dezvoltării.

„Există o listă de aparatură și echipamente medicale care urmează să fie direcționate către unitatea noastră cu sursă de finanțare Ministerul Dezvoltării și cu procedurile de achiziție organizate de către organul nostru ierarhic superior, de către Consiliul Județean Cluj, unul dintre aparate este într-adevăr acest un aparat ultraperformant pentru radioscopie care va fi utilizat cu o performanță crescută pentru partea de radiologie și imagistică”, a precizat, pentru Ziar Medical, dr. Sanda Patrichi, medic primar neurolog, manager al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Pe lângă acesta, precizează managerul, vor exista mai multe echipamente medicale care vor crește rezultatul și eficiența evaluărilor medicale, vor scurta timpul de diagnostic și de aplicare corectă a tratamentului fiecărui pacient și vor aduce un surplus de calitate întregii comunități.

Un alt obiectiv al conducerii Spitalului de Recuperare este de a aduce terapia cu oxigen hiperbaric în cadrul unității.

- Articolul continua mai jos-

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca deservește, anual, prin spitalizare continuă, în jur de 12.000 de pacienți, iar la nivel de ambulator, între 30.000 – 40.000 de pacienți. Aproape 40% dintre aceștia provin din afara județului Cluj.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari