Simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu-Mureș

Simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș va avea loc în data de 14 iulie 2018. Organizatori sunt Liga Studenților din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

Simularea vizează atât specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și  specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală), pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară.

Înscrierile se fac până în data de 10 iulie, iar taxa de participare de 50 lei se va achita la sediul Ligii Studenților.

Totodată, în 15 iulie, la ora 11.00, va avea loc simularea examenului de admitere, în limba maghiară. Organizatori sunt Asociația Studenților Maghiari din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

- Articolul continua mai jos-

Simularea va viza disciplinele biologie și chimie, atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală. Tehnologia produsului cosmetic).

Pentru specializările mari taxa de concurs este 30 lei, iar pentru specializările mici taxa este 20 lei. Aceste taxe se vor achita în ziua simulării, iar înscrierile la simulare se fac pe site-ul facultății.

Simularea examenului de admitere este organizată cu scopul de a-i ajuta pe viitorii candidați la UMF Tîrgu Mureș să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observe ce capitole necesită aprofundare.

Examenul de admitere la UMF Tîrgu Mureș va avea loc în data de 25 iulie 2018.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari