fbpx
Acasă Ştiri Medicale Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programari policlinica Bistrița online . Pacienții din Bistrița pot acum să beneficieze de sistemul on-line de programări la policlinica din cadrul SJU Spitalului Județean de Urgență.

În urmă cu câteva zile acesta a devenit funcțional; astfel, pe www.sjub.ro, poate fi accesat sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică.

Reprezentanții spitalului precizează faptul că, în următoarea perioadă, se va încerca adaptarea sistemului de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, astfel pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia.

Programari policlinica Bistrița online – Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic.

Articolul continua mai jos

De la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

Începând din data de 27 iunie 2018, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deorece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

– Gabriel Lazany, Manager SJUB

dezinfectanti maini farmec

Programari policlinica Bistrița online – Incepand cu data de 1 octombrie 2007, Spitalul Județean Bistrița a primit stătut de „Spital Județean de Urgență Bistrita”, prin Ordinul Ministrului Sănătății Publice nr. 1273 din 16.07.2007 privind schimbarea denumirii unei unități sanitare din județul Bistrița-Năsăud. Unitatea funcționează cu un total de 1048 pături, în secții și compartimente de specialitate, conform Ordinul Ministrului Sănătății nr. 490/2010 privind aprobarea structurii Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din totalul de 1048 pături, 750 sunt în secții de specialitate medicală, 247 în secții de specialitate chirurgicală, 38 pături spitalizare de zi și 13 pături UPU-SMUD.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,935FaniÎmi place
634AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din domeniul medical direct pe email!

Un serviciu oferit de către Feedburner.
Politica de confidenţialitate - https://policies.google.com/privacy

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Cancerul pulmonar – Care sunt simptomele acestuia, cum îl putem preveni și trata

Cancerul pulmonar definitie: Cancerul pulmonar (cancerul la plămâni) este un tip de cancer ce...

Lipsa de încredere în sine se citește pe chip, prin fapte și prin iluzii

Lipsa de încredere în sine se citește pe chip. Încrederea de sine este principalul...

Ce este și cum se manifestă anxietatea

Anxietatea și stresul sunt reacții normale ale organismului, care ne ajută să facem față...

Tiroidita Hashimoto – Ce este, cauze, simptome, tratament

Ce este glanda tiroidă?  Glanda tiroidă este o glandă situată în partea anterioară a...

Cancerul de prostată: Cum îl poți descoperi din timp și care sunt tipurile de tratament

Cancerul de prostată reprezintă a doua cea mai frecventă cauză de mortalitate prin cancer...

Apendicita – Simptome, diagnostic și tratament

Apendicita este una dintre cele mai comune situații de urgență chirurgicale. Apendicita survine cel...