Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programari policlinica Bistrița online . Pacienții din Bistrița pot acum să beneficieze de sistemul on-line de programări la policlinica din cadrul SJU Spitalului Județean de Urgență.

În urmă cu câteva zile acesta a devenit funcțional; astfel, pe www.sjub.ro, poate fi accesat sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică.

Reprezentanții spitalului precizează faptul că, în următoarea perioadă, se va încerca adaptarea sistemului de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, astfel pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia.

Programari policlinica Bistrița online – Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic.

De la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

- Articolul continua mai jos-masca medicala

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

Începând din data de 27 iunie 2018, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deorece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

– Gabriel Lazany, Manager SJUB

Programari policlinica Bistrița online – Incepand cu data de 1 octombrie 2007, Spitalul Județean Bistrița a primit stătut de „Spital Județean de Urgență Bistrita”, prin Ordinul Ministrului Sănătății Publice nr. 1273 din 16.07.2007 privind schimbarea denumirii unei unități sanitare din județul Bistrița-Năsăud. Unitatea funcționează cu un total de 1048 pături, în secții și compartimente de specialitate, conform Ordinul Ministrului Sănătății nr. 490/2010 privind aprobarea structurii Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din totalul de 1048 pături, 750 sunt în secții de specialitate medicală, 247 în secții de specialitate chirurgicală, 38 pături spitalizare de zi și 13 pături UPU-SMUD.

- Articolul continua mai jos-
- Articolul continua mai jos-
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Părintele transplantului hepatic din România, prof. univ. dr. Irinel Popescu, Premiul pentru Excelență în Medicină, la Gala Elitelor Medicale

Marele Premiu al Galei Elitelor Medicale, ce s-a desfășurat anul acesta în Maramureș, a fost acordat academicianului prof. univ. dr. Irinel Popescu, Președintele Academiei...

Picioarele umflate – trei leacuri naturiste din bătrâni

Picioarele umflate sunt nu doar inestetice, ci și dureroase. Membrele inferioare sunt predispuse la umflături şi inflamaţii, deoarece sunt organele care trebuie să suporte...

Febra albă la copii – când apare și ce poți face ca să scapi de ea

Ai auzit vorbindu-se despre febra albă sau febra roșie? Vine sezonul rece, iar odată cu acesta se întețesc cazurile de viroze și răceli în...

LIPSA DE FIER ÎN ORGANISM – ce boli provoacă și ce alimente o combat

Lipsa de fier în organism (sau carența de fier) poate genera boli grave cum ar fi anemia feripiva. Când nivelul fierului din organism scade...

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare Pentru că beneficiile apelor termale sunt în mare cunoscute, am încercat cu ajutorul doamnei dr. Maria Nădejde,...