fbpx
Acasă Ştiri Medicale Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programari policlinica Bistrița online . Pacienții din Bistrița pot acum să beneficieze de sistemul on-line de programări la policlinica din cadrul SJU Spitalului Județean de Urgență.

În urmă cu câteva zile acesta a devenit funcțional; astfel, pe www.sjub.ro, poate fi accesat sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică.

Reprezentanții spitalului precizează faptul că, în următoarea perioadă, se va încerca adaptarea sistemului de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, astfel pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia.

Programari policlinica Bistrița online – Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic.

Articolul continua mai jos

De la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

Începând din data de 27 iunie 2018, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deorece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

– Gabriel Lazany, Manager SJUB

Programari policlinica Bistrița online – Incepand cu data de 1 octombrie 2007, Spitalul Județean Bistrița a primit stătut de „Spital Județean de Urgență Bistrita”, prin Ordinul Ministrului Sănătății Publice nr. 1273 din 16.07.2007 privind schimbarea denumirii unei unități sanitare din județul Bistrița-Năsăud. Unitatea funcționează cu un total de 1048 pături, în secții și compartimente de specialitate, conform Ordinul Ministrului Sănătății nr. 490/2010 privind aprobarea structurii Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din totalul de 1048 pături, 750 sunt în secții de specialitate medicală, 247 în secții de specialitate chirurgicală, 38 pături spitalizare de zi și 13 pături UPU-SMUD.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,919FaniÎmi place
1,170AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Hipertensiunea arterială – cauze și tratament

Hipertensiunea arterială (HTA) contribuie la apariția a peste jumătate din bolile cardiovasculare și  este...

Limfomul Burkitt – simptome, diagnostic, tratament

Limfomul Burkitt are particularitatea de a avea o origine virală. Este un limfom non-Hodgkin,...

Ce este acarophobia şi cum se manifestă această fobie?

Acarophobia se manifestă ca o teamă patologică de infestare a pielii din cauza acarienilor...

Sinuzita – simptome, tratament și complicații

Sinuzita – simptome, tratament și complicații. SFATUL MEDICULUI prof. dr. Maria Beuran, medic primar...

Mononucleoza Infectioasa / Boala Sărutului – Diagnostic, Complicații, Tratament

Mononucleoza sau boala sărutului este o boală infecțioasă acută și contagioasă, provocată de virusul...

Ce este arteriopatia cronică obliterantă. Cauze, diagnostic, tratament

Arteriopatia cronică obliterantă este o boală arterială cauzată de ateroscleroză (depuneri de grăsime la...