fbpx
Acasă Ştiri Medicale Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programări on-line pentru consultațiile din policlinica Bistrița

Programari policlinica Bistrița online . Pacienții din Bistrița pot acum să beneficieze de sistemul on-line de programări la policlinica din cadrul SJU Spitalului Județean de Urgență.

În urmă cu câteva zile acesta a devenit funcțional; astfel, pe www.sjub.ro, poate fi accesat sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică.

Reprezentanții spitalului precizează faptul că, în următoarea perioadă, se va încerca adaptarea sistemului de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, astfel pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia.

Programari policlinica Bistrița online – Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic.

Articolul continua mai jos

De la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

Începând din data de 27 iunie 2018, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deorece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale.

În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

– Gabriel Lazany, Manager SJUB

Programari policlinica Bistrița online – Incepand cu data de 1 octombrie 2007, Spitalul Județean Bistrița a primit stătut de „Spital Județean de Urgență Bistrita”, prin Ordinul Ministrului Sănătății Publice nr. 1273 din 16.07.2007 privind schimbarea denumirii unei unități sanitare din județul Bistrița-Năsăud. Unitatea funcționează cu un total de 1048 pături, în secții și compartimente de specialitate, conform Ordinul Ministrului Sănătății nr. 490/2010 privind aprobarea structurii Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din totalul de 1048 pături, 750 sunt în secții de specialitate medicală, 247 în secții de specialitate chirurgicală, 38 pături spitalizare de zi și 13 pături UPU-SMUD.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,917FaniÎmi place
1,220AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Boala Addison – Cauze, simptome, tratament

Ce este boala Addison? Boala (lui) Addison, cunoscută și sub denumirea de insuficiență suprarenală...

Cum se manifestă glaucomul? Clasificare, factori de risc

Ce este glaucomul? Glaucomul este o afecțiune oculară cronică, de cele mai multe ori...

Colposcopia – metodă de diagnosticare a leziunilor precanceroase ale colului uterin

Colposcopia este o metodă endoscopică de examinare a tractului genital inferior (col,vagin,vulvă). Se realizează...

Prezervarea fertilității înainte de tratamentele oncologice

Teama că nu vor mai putea avea copii în urma tratamentelor oncologice îi macină...

Ce este arteriopatia cronică obliterantă. Cauze, diagnostic, tratament

Arteriopatia cronică obliterantă este o boală arterială cauzată de ateroscleroză (depuneri de grăsime la...

Pericolul transmis de virusuri. Atenție ficatul.

Trei dintre hepatitele virale se cronicizează într-o proporție mare. Infecția cronică cu virusul hepatitei...