Conjugarea eforturilor de reabilitare şi recuperare a copiiilor cu dizabilități, în discuţie la Consiliul Judeţean Tulcea

Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a fost gazda unei mese rotunde în vederea eficientizării activităţii de recuperare şi reabilitare a copiilor cu dizabilități din judeţul Tulcea. Au fost puse în discuţie oportunităţile de dezvoltare, dificultăţile de funcţionare precum şi bunele practici existente în activitatea organizaţiilor care se ocupă direct sau indirect de creşterea calităţii vieţii şi de sporirea şanselor de incluziune socială a copiilor cu dizabilităţi.

La această masă rotundă au participat reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea, Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Tulcea, ai Spitalului Judeţean Tulcea precum şi membri ai organizaţiilor non-guvernamentale ce activează în domeniu.

„Interesul principal este, bineînţeles, acela de a îmbunătăţi calitatea vieţii şi şansele de incluziune socială a copiilor cu dizabilități. Aş dori să subliniez munca celor de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Copilului cu Handicap şi nu numai a lor. Ştim cu toţii că această meserie nu este una uşoară, responsabilitatea care cade pe umerii dumneavoastră este una foarte mare, iar pentru aceasta vreau să vă mulţumesc şi să vă asigur că noi, cei din cadrul Consiliul Judeţean, în limita posibilităţilor şi a timpului, vom sprijini acţiunile pe care le desfăşuraţi”, a spus în deschiderea dezbaterii din cadrul mesei rotunde vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Petre Badea.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari