Primăria Capitalei achiziţionează locuinţe pentru personalul medical

Primăria Capitalei a publicat anunţul pentru achiziţia primelor 100 de locuințe din pachetul de 600 de unităţi locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti

Astfel, Primăria Municipiului Bucureşti intenţionează să achiziţioneze un număr de 600 de unităţi locative pentru personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Achiziţionarea locuinţelor de serviciu vine ca urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/ 04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB.

Locuinţele de serviciu vor fi achiziţionate în mai multe etape.

- Articolul continua mai jos-

În prima etapă, până la sfârşitul lunii iunie, vor fi achiziţionate 100 de unităţi locative astfel: 10 unităţi locative cu o cameră, 70 de unităţi locative cu 2 camere şi 20 de unităţi locative cu 3 camere.

În a doua etapă vor fi achiziţionate un număr de 250 de unităţi locative, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca până la sfârşitul lunii decembrie să fie achiziţionate alte 250 de unităţi locative.

Menţionăm că anunţul a fost publicat pe site-ul PMB www.pmb.ro la rubrica anunţuri în data de 14.06.2018.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari