Acord de colaborare între Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş şi Universitatea din Lisabona

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, prof. dr. Leonard Azamfirei, face parte din delegaţia oficială a României care vizitează Republica Portugheză, în perioada 6-7 iunie 2018.

În cadrul acestei vizite, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş a semnat miercuri, la Palatul Foz din Lisabona, un acord de colaborare cu Universitatea din Lisabona.

Evenimentul a avut loc în prezenţa premierului României, Viorica Dăncilă, şi a premierului Portugaliei, Antonio Costa, precum şi în prezenţa altor înalţi oficiali din România şi Portugalia.

Cu aceeaşi ocazie, au fost semnate alte două memorandumuri bilaterale: Memorandumul de Colaborare ştiinţifică privind implementarea proiectului Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP) între Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” din România şi Institutul Superior Tehnic din Lisabona, precum şi Memorandumul de Înţelegere în domeniul politicilor de sănătate între Ministerul Sănătăţii din Romania şi Ministerul Sănătăţii din Republica Portugheză.

- Articolul continua mai jos-masca medicala
- Articolul continua mai jos-
- Articolul continua mai jos-
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână