Campanie de informare medicală, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”

Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti, derulează o campanie de informare medicală pentru publicul larg cu privire la hipertensiunea arterială.

Acţiunea este prilejuită şi de Ziua Mondială de Luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, care este sărbătorită astăzi, 17 mai.
Astfel, persoanele aflate în parcul „Alexandru Ioan Cuza” (intrarea din str. Baba Novac), marţi 22 mai, între orele 13.00-20.00, vor putea să îşi măsoare tensiunea arteriala, înălţimea şi greutatea. De asemenea, vor primi informaţii utile pentru sănătatea lor şi a celor apropiaţi, direct de la cadrele medicale prezente la acţiune.

La acest eveniment vor participa dr. Emma Weiss (medic internist), dr. Luiza Pîrvu (diabetolog), psiholog Cătălina Buzdugan, antrenor George Niculescu şi alţi invitaţi care vor explica de ce este important să se respecte tratamentul pentru hipertensiune, de ce în prezent mulţi dintre tineri sunt diagnosticaţi cu boli ale inimii, dar vor oferi şi sfaturi utile pentru un stil de viaţă sănătos.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari