PRIME (Partnerships in International Medical Education) se întoarce la Cluj

PRIME (Partnerships in International Medical Education) se întoarce la Cluj cu forţe proaspete şi cu propunerea abordării unui aspect atât de actual în lumea medicală, şi anume, medicina holistică.

Dr. Tim Patten şi Dr. Anthony Clarke la PRIME

Seminarul „Whole person medicine in practice” se adresează atât studenţilor din cadrul UMF, indiferent de specializare, cât şi rezidenţilor, doctorilor şi celorlalte profesii medicale. Dr. Tim Patten şi Dr. Anthony Clarke ne vor împărtăşi din experienţa lor vastă ca medici şi ca tutori ai noilor generaţii de profesionişti din domeniul medical.
Dacă tinerii medici sau studenţi la medicină s-au întrebat vreodată în ce mod vor interacţiona cu  pacientul, cât de potrivit va fi să privească dincolo de nevoile lor fizice ca să exploreze şi natura socială, psihologică, spirituală, a problemelor pe care le experimentează şi mai ales, cum să încadreze abordarea holistică în programul mult prea încărcat al activităţii clinice, ziua de miercuri, 9 mai 2018 este pentru ei. Începând cu orele 17, la Aula Iuliu Hațieganu, pestr. Gheorghe Marinescu, nr.23 se deschid lucrările PRIME (Partnerships in International Medical Education).
Intrarea este gratuită, iar seminarul e acreditat de Universitatea Brighton.
Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari