Prima ediție a conferinței „Zilele Pediatriei Clujene”

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 19 – 20 aprilie a.c., prima ediție a conferinței „Zilele Pediatriei Clujene”.

În cadrul manifestării științifice vor fi abordate aspecte teoretice și practice din diferite domenii ale pediatriei – pneumologie, genetică, oncohematologie, endocrinologie și diabetologie, nutriție, reumatologie, cardiologie, gastroenterologie și hepatologie, nefrologie, urgențe și ATI, chirurgie și ORL, neurologie și psihiatrie.

La evenimentul ce se va desfășura în incinta unui hotel de 4*, situat în cartierul clujean Grigorescu, în imediata vecinătate a Parcului Central, vor participa aproximativ 800 de persoane – medici, rezidenti, asistenți medicali, și nu numai, alți doritori având posibilitatea să se înscrie în ziua deschiderii manifestării.

În cadrul sesiunilor organizate pe parcursul celor două zile, medici și asistenți medicali, gazde și invitați speciali din marile centre universitare vor discuta noutățile apărute în domeniul pediatriei și aplicabilitatea acestora în practica de zi cu zi. Profesorilor instituției medicale, fondatorii a ceea ce este acum Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, le este dedicată o sesiune specială de recunoaștere a muncii depuse timp de decenii.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari