Mai mulţi donatori de sânge, în primul trimestru al lui 2018, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ASSMB, anunţă creşterea cu 5,3% a donatorilor, în primele trei luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2017.

Astfel, în ianuarie-martie, anul acesta, 14.826 de oameni au donat sânge, în timp ce anul trecut au fost 14.082 de donatori.

47 de spitale de stat şi 15 spitale private din Bucureşti şi judeţul Ilfov au primit sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Donatorii de sânge beneficiază de 7 tichete de masă, o zi liberă, 50% reducere la abonamentul RATB, pe o lună. Donatorii fideli primesc şi bilete gratuite la spectacolele organizate de instituţiile de cultură din subordinea Primăriei Capitalei.

- Articolul continua mai jos-

Astfel, în primul trimestru al acestui an, Primăria Capitalei, prin Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a oferit donatorilor aproape 1400 de bilete la spectacole şi piese de teatru.

Campania „N-avem sânge!”, iniţiată în decembrie 2017, de Primăria Capitalei, prin ASSMB, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină va continua şi în acest an.

La fiecare 2 SECUNDE, un pacient are nevoie de sânge!

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari