Cabinetele stomatologice din şcolile bucureştene, dotate la cele mai înalte standarde

Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, a cumpărat 50 de Unituri dentare complete şi 84 de sterilizatoare cu abur, pentru cabinetele stomatologice din şcoli. 38 dintre Unituri au fost deja repartizate în şcolile din cele şase sectoare ale Capitalei, iar restul urmează să ajungă în câteva luni.

Procedura de achiziţie a Uniturilor dentare şi a sterilizatoarelor a început în august, anul trecut, valoarea totală fiind de aproape 2,9 milioane de lei.

Dotarea cabinetelor stomatologice din şcolile capitalei reprezintă una dintre priorităţile Primăriei Municipiului Bucureşti, mai ales în contextul în care, pe 12 martie, a fost declanşată campania pentru igiena orală care se desfăşoară în toate cele 358 de şcoli şi grădiniţe din Capitală.

Campania este cel mai amplu proiect de îngrijire orală a copiilor din capitală şi constă în educarea copiilor cu privire la necesitatea de a avea o dantură sănătoasă. Peste 35.000 de copii au beneficiat până acum de lecţiile predate de medicii şi asistenţii din cabinetele de stomatologie. Părinţii trebuie să ştie că preşcolarii şi şcolarii vor avea parte de tratament şi consultaţii gratuite în cabinetele stomatologice.

- Articolul continua mai jos-

Campania a fost iniţiată de Primăria Capitalei, prin ASSMB, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari