Prima Conferinta Internationala de Tratare a Autismului atrage la Cluj-Napoca medici din întreaga Europă

Prima Conferință Internațională de Cercetare și Tratare a Autismului se va desfăşura în aceste zile la Cluj, în 24-25 martie, la West City Hotel. Organizatorii conferinţei sunt Acasă la Daniela şi Asociaţia Generaţia salvată.

Sunt invitaţi să împărtăşească din experianţa lor cei mai mari specialişti la nivel mondial în domeniu: Doctorul William Shaw , Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și Laboratoarele Great Plains, S.U.A., Doctorul Heinz Reinwald, Nürnberg, Germania, Doctorul Marco Ruggiero, S.U.A., Dr. Nicola Antonucci, Italia, Doctorul Dario Siniscalco, Italia, Dr. Usman Singh, S.U.A.

invitatie

Daca în 1979, autismul era un caz din 10.000, azi  în România, unul din 51 de copii este diagnosticat cu autism. Statisticile ne arată ca până în 2030 unul din doi copii va suferi de autism.

- Articolul continua mai jos-masca medicala

„ De când  am început să ajut persoanele care mi-au cerut sprijinul prin intermediul blogului meu şi după ce am scos cartea de reţete pe baza dietei carbohidraţilor specifici fără lactate, activitatea mea cu părinţi din întreaga lume a explodat pur şi simplu. În acest moment am peste 600 de familii pe care le consiliez voluntar în acest moment.  Această primă conferinţă pe care o organizăm acum la Cluj-Napoca este prima sămânţă pe care o plantăm, în lupta eficientă de tratare a autismului în România”, a afirmat  nutriţionistul Daniela Man, organizatorul acestui eveniment în  cadrul unei conferinţe de presă.

„ Mi-am dat seama că sunt copleşită şi limitată în cunoştinţele mele şi atunci am dorit să pot invita o echipă întreagă care să ne ajute. Specialiştii ne vor sprijini pe mai departe, vor veni în România şi vor forma echipe de medici care să lucreze cu noi. E vorba de medici şi specialişti în biologie moleculară care au reuşit să trateze sute de copii care nu mai au Autism azi. Nu îţi vine să crezi că acei copii au fost nonverbali. Am avut ocazia să stau de vorbă cu părinţi şi copii care au trecut prin asta şi ştiu că se poate” a mai spus Daniela Man.

Teme de maxim interes la prima Conferință Internațională de Cercetare și Tratare a Autismului

Spicuim din programul acestei conferinţe câteva titluri incitante, subiecte esentiale nu doar pentru cei afectaţi de această conditie, ci şi pentru noi toţi, pentru că abordează probleme legate de sănătatea noastră, a tuturor.

  • Modificări moleculare și celulare in autism: alterări ale circuitelor sistem imunitar-intestin-creier, cu Dr. Dario Siniscalco.
  • Autismul ca inflamația creierului: ultimele noutăți in tratarea autismului şi Autismul ca inflamația creierului: ultimele noutăți in tratarea autismului  cu Dr. Nicola Antonucci.
  • Compuși chimici toxici nemetalici în autism, cu Dr. William Shaw
  • Dilatarea Relativă a Timpului și Împletirea Quantică Biologică în relație cu Autismul, cu Dr. Marco Ruggiero-via internet
  • Disbioza si mucegaiul, cauze ale autismului, cu Dr. William Shaw
  • Soluții avansate în tratarea autismului: Protocolul Rerum®, cu Dr. Heinz Reinwald
  • Infecții cronice: PANDAS/PANS și conexiunea creier intestine, cu Dr. Usman Singh-via internet
  • Colesterolul și deficitul de litiu, cauze ale autismului, cu Dr. William Shaw

Prima zi a conferinţei se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, discuții particulare cu invitații conferinței şi cu testimoniale ale părinților care au recuperat copiii din autism cu pierderea definitivă a diagnosticului-via internet.

Cei interesaţi care încă nu şi-au anunţat participarea o pot face direct sâmbătă şi duminică la West City Hotel, Strada Avram Iancu 442, Cluj-Napoca, începând cu orele 9.30. Taxa de participare este de 240 lei.

Video recomandat

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Picioarele umflate – trei leacuri naturiste din bătrâni

Picioarele umflate sunt nu doar inestetice, ci și dureroase. Membrele inferioare sunt predispuse la umflături şi inflamaţii, deoarece sunt organele care trebuie să suporte...

Febra albă la copii – când apare și ce poți face ca să scapi de ea

Ai auzit vorbindu-se despre febra albă sau febra roșie? Vine sezonul rece, iar odată cu acesta se întețesc cazurile de viroze și răceli în...

LIPSA DE FIER ÎN ORGANISM – ce boli provoacă și ce alimente o combat

Lipsa de fier în organism (sau carența de fier) poate genera boli grave cum ar fi anemia feripiva. Când nivelul fierului din organism scade...

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare

Indicaţiile şi contraindicaţiile apelor termale în tratamentele balneare Pentru că beneficiile apelor termale sunt în mare cunoscute, am încercat cu ajutorul doamnei dr. Maria Nădejde,...

Pietrele la rinichi – cum le poți elimina printr-o metodă naturistă

Pietre la rinichi tratament naturist - Nu de puține ori v-ați dorit să aflați care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru o boală...