Vasile Pop a fost numit manager interimar la Spitalul Judeţean din Baia Mare

Începând cu data de 1 martie 2018, managementul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a fost preluat de doctorul Vasile Pop, directorul medical al unităţii spitaliceşti, după ce fostul manager, ec. Sorina Pintea, actual ministru al Sănătăţii, şi-a suspendat contractul de management, începând cu data de 28 februarie.

Ţinând cont de Decretul nr. 76/2018 pentru numirea Guvernului României şi Cererea de Suspendare nr. 1654/28.02.2018 a managerului Sorina Pintea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea a emis o dispoziţie care arată că, începând cu data de 1 martie 2018, Vasile Pop se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, până la revenirea titularului pe post.

Dispoziţia a fost semnată de şeful administraţiei judeţene în prezenţa noul manager interimar, doctorul Vasile Pop, care a arătat că, pentru acest mandat, îşi doreşte să continue toate iniţiativele bune şi proiectele iniţiate în favoarea pacientului, de actualul ministru al Sănătăţii, ec. Sorina Pintea.

Dr. Vasile Pop, actualul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, preşedintele CJ Maramureş i-a transmis că, la fel ca şi până în prezent, instituţia Consiliului Judeţean va fi alături de sistemul medical şi va susţine toate iniţiativele care vin în folosul maramureşenilor.

„Îmi doresc să duc mai departe toate proiectele demarate de fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. Am convingerea că, indiferent de greutăţi, ministrul ne va sprijini şi va fi alături de noi. Mi-am propus să duc la bun sfârşit proiectul cu radioterapia, care a avansat foarte mult şi care reprezintă o investiţie de peste 7 milioane de euro, bani obţinuţi ca finanţare de la Banca Mondială. Totodată, vom continua achiziţionarea de aparate medicale performante, pentru a veni în sprijinul tuturor bolnavilor care apelează serviciile noastre medicale. Dat fiind faptul că, salarizarea personalului medical a crescut de la 1 martie, sper ca toţi colegii mei să contribuie, alături de mine, la îmbunătăţirea actului medical”, a declarat managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, dr. Vasile Pop.

- Articolul continua mai jos-

Gabriel Zetea: Instituţia Consiliului Judeţean va fi în continuare alături de sistemul medical
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care a şi semnat dispoziţia de numire în funcţia de manager interimar pentru dr. Vasile Pop, a dorit să transmită felicitările sale ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, pentru toate proiectele extraordinare care s-au derulat la Spitalul Judeţean din Baia Mare, sub mandatul ei.

„Sorina Pintea a fost omul potrivit la locul potrivit în funcţia de manager al Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, pentru că, în cei cinci ani în care a condus această unitate, rezultatele obţinute au fost remarcabile. Şi tocmai aceste rezultate au propulsat-o pe cea mai înaltă demnitate în domeniul sănătăţii, respectiv în funcţia de ministru, unde dovedeşte, din nou, că este omul potrivit la locul potrivit. Îi mulţumesc Sorinei Pintea pentru tot ce a făcut pentru ca Maramureşul să ajungă în topul celor mai bine clasate judeţe în ceea ce priveşte condiţiile medicale oferite pacienţilor, pentru implicarea şi devotamentul de care a dat mereu dovadă ca manager al Spitalului Judeţean şi pentru buna colaborare pe care am avut-o în tot acest timp. O felicit şi pentru toate lucrurile bune care le face în Ministerul Sănătăţii şi am convingerea că, aşa cum Spitalul din Baia Mare a renăscut sub managementul ei, la fel se va întâmpla şi în Ministerul pe care îl conduce”, a declarat şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea.

Dr. Vasile Pop, actualul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, preşedintele CJ Maramureş i-a transmis că, la fel ca şi până în prezent, instituţia Consiliului Judeţean va fi alături de sistemul medical şi va susţine toate iniţiativele care vin în folosul maramureşenilor. „Îl felicit pe noul manager, dr. Vasile Pop, pentru poziţia pe care o ocupă şi care ştiu că este una chiar dificilă. Noul manager interimar are de gestionat, pe lângă partea medicală, multe proiecte care se derulează în Spitalul Judeţean din Baia Mare şi care trebuie continuate şi duse la bun sfârşit. Îl ştiu pe doctorul Vasile Pop de mulţi ani şi am convingerea că, la fel ca până acum, va fi extrem de implicat atât în actul medical, cât şi în tot ce implică contractul său de management la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Mult succes noii conduceri şi la cât mai multe realizări notabile care să vină în sprijinul pacienţilor”, a conchis preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari