Simularea concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Grigore T. Popa’ Iaşi

Societatea Studenţilor Medicinişti din Iaşi (SSMI), Societatea Studenţilor Stomatologi din Iaşi (SSSI), Societatea Studenţilor Farmacişti din Iaşi (SSFI), Asociaţia Studenţilor Bioingineri (ASB) şi Societatea Studenţească de Chirurgie din România (filiala Iaşi), în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iaşi organizează în data de 4 martie prima edi?ie din anul acesta a Simulării Concursului de Admitere.

Simularea Concursului de Admitere este un proiect educaţional destinat elevilor din clasa a XII-a sau oricărei persoane care doreşte să se înscrie la Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Grigore T. Popa’ Iaşi. Proiectul are ca scop principal simularea procesului de examinare în cadrul concursului de admitere, precum şi evaluarea personală a fiecărui candidat.

Concursul simulat se poate da pentru una din următoarele specializări: Medicină, Medicină dentară, Farmacie, Bioinginerie medicală, Asistenţă medicală generală, Nutriţie si dietetică, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare şi Tehnică dentară. Ediţia a VI-a a proiectului va conţine şi anul acesta 2 sesiuni, ce vor avea în data de 4 martie şi 12 mai 2018.

Viitorii studenţi pot participa la prima sesiune completând online formularul de înscriere, până la data de 23 februarie. Formularul, împreună cu mai multe detalii, pot fi găsite pe pagina simulării: http://simulare-admitere.ssmi.ro/ .

- Articolul continua mai jos-

Duminică, 4 martie 2018, elevii vor putea participa la Simularea Consursului de Admitere, prilej pentru viitorii studenţi de a se obişnui cu atmosfera unui examen important pentru devenirea lor personală şi profesională. Prin susţinerea simulării, aceştia vor avea şansa de a-şi autoevalua cunoştinţele dobândite până în prezent, într-un timp strict limitat, cu emoţiile aferente, în condiţii organizatorice riguroase.

Timp de 3 ore, elevii participanţi vor fi supuşi unui test, realizat sub forma unor întrebări tip grilă din Biologie, Fizică, Chimie sau Matematică, care va fi organizat în concordanţă cu metodologia examenului pe care îl vor susţine în vară, pentru a fi admişi în cadrul universităţii.
Întrebările ce vor fi găsite în broşurile primite de elevi la începutul testului vor fi elaborate de către cadrele didactice ale Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iaşi.

Rezultatele vor putea fi vizualizate ulterior pe site-ul http://simulare-admitere.ssmi.ro. Contestaţiile se vor face în scris, completând o cerere tipizată, în sediul SSMI din incinta Universităţii, în primele 4 ore de la finalizarea examenului simulat.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari