Ministrul Sănătății caută o rezolvare pentru probleme financiare de la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri

Sorina PINTEA, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit în această dimineaţă cu personalul medical şi conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

„A fost o întâlnire de lucru în care am vrut să obţin propria evaluare a situaţiei de la acest spital şi să vad ce se se poate face pentru ca pacienţii să primească serviciile medicale de care au nevoie. Există medici buni aici, care au salvat multe vieţi, dornici să muncească în continuare. Problemele financiare ale spitalului vor fi analizate şi sunt sigură că vom găsi o rezolvare. Eu cred că acesta este un moment 0. Chestiunile administrative le vom discuta în continuare, vom face evaluări împreună cu o comisie desemnată. Acum am şi evaluarea mea. Vor exista măsuri administrative, dar cel mai important este ca acest spital să funcţioneze. Medicii au în grijă mulţi pacienţi, cu multe probleme, pe care trebuie să îi trateze şi asta este cel mai important în acest moment.” a declarat Sorina PINTEA, la finalul întâlnirii.

Ministrul Sănătăţii a mai declarat că a discutat cu personalul din spital despre regulamentul sporurilor şi a fost informată că personalul şi-a primit salariile.

„Pentru medici au fost importante discuţiile de astăzi pentru că aşteptau să venim în întâmpinarea lor. A fost o discuţie ca într-o familie”, a încheiat ministrul Sănătăţii.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari