Cum explică SCJU Sibiu imaginile cu grupurile sanitare din secția de Urologie

În mediul online a u apărut imagine cu un grup sanitar deloc igienic din cadrul secției de urologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Spitalul precizează că în acest moment acele grupuri sanitare sunt în renovare.

În urma apariţiei în mediul online al unei imagini cu unul din grupurile sanitare din cadrul Secţiei Clinice Urologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, preluată şi de către mass-media şi prin care sunt aduse în discuţie condiţiile de igienă oferite pacienţilor, facem următoarele precizări din dorinţa de a informa corect opinia publică.

Grupurile sanitare de pe holul Secţiei Clinice Urologie se află în proces de reabilitare şi modernizare tocmai din dorinţa de a creşte calitatea condiţiilor oferite pacienţilor şi aparţinătorilor. Imaginea publicată este surprinsă într-unul din aceste grupuri sanitare, unde renovarea este în curs de desfăşurare. Precizăm că renovarea unuia dintre grupurile sanitare în discuţie a fost finalizată.

Ataşăm, în acest sens, câteva imagini, atât cu grupul sanitar renovat cât şi cu cel în cadrul căruia se desfăşoară lucrări.

- Articolul continua mai jos-

În completare, vă informăm că în cadrul SCJU Sibiu au loc în prezent lucrări de modernizare a mai multor grupuri sanitare din cadrul altor secţii, scopul fiind îmbunătăţirea condiţiilor igienico-sanitare în cadrul întregului spital. Ataşăm, de asemenea, imagini.

SCJU Sibiu cunoaşte nivelul condiţiilor existente în cadrul secţiilor spitalului şi face eforturi pentru a le îmbunătăţi permanent.

În acest sens, o parte a acestora au fost renovate, altele se află în curs de modernizare sau în obiectivele de investiţii pe termen scurt. Ne exprimăm speranţa că aceste precizări vor elimina orice neclaritate şi orice situaţie de natură a prejudicia imaginea instituţiei, prin oferirea unor imagini şi informaţii decontextualizate.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari