Cum explică SCJU Sibiu imaginile cu grupurile sanitare din secția de Urologie

În mediul online a u apărut imagine cu un grup sanitar deloc igienic din cadrul secției de urologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Spitalul precizează că în acest moment acele grupuri sanitare sunt în renovare.

În urma apariţiei în mediul online al unei imagini cu unul din grupurile sanitare din cadrul Secţiei Clinice Urologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, preluată şi de către mass-media şi prin care sunt aduse în discuţie condiţiile de igienă oferite pacienţilor, facem următoarele precizări din dorinţa de a informa corect opinia publică.

Grupurile sanitare de pe holul Secţiei Clinice Urologie se află în proces de reabilitare şi modernizare tocmai din dorinţa de a creşte calitatea condiţiilor oferite pacienţilor şi aparţinătorilor. Imaginea publicată este surprinsă într-unul din aceste grupuri sanitare, unde renovarea este în curs de desfăşurare. Precizăm că renovarea unuia dintre grupurile sanitare în discuţie a fost finalizată.

Ataşăm, în acest sens, câteva imagini, atât cu grupul sanitar renovat cât şi cu cel în cadrul căruia se desfăşoară lucrări.

- Articolul continua mai jos-masca medicala

În completare, vă informăm că în cadrul SCJU Sibiu au loc în prezent lucrări de modernizare a mai multor grupuri sanitare din cadrul altor secţii, scopul fiind îmbunătăţirea condiţiilor igienico-sanitare în cadrul întregului spital. Ataşăm, de asemenea, imagini.

SCJU Sibiu cunoaşte nivelul condiţiilor existente în cadrul secţiilor spitalului şi face eforturi pentru a le îmbunătăţi permanent.

În acest sens, o parte a acestora au fost renovate, altele se află în curs de modernizare sau în obiectivele de investiţii pe termen scurt. Ne exprimăm speranţa că aceste precizări vor elimina orice neclaritate şi orice situaţie de natură a prejudicia imaginea instituţiei, prin oferirea unor imagini şi informaţii decontextualizate.

Video recomandat

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Lipsa de fier în organism – ce boli provoacă și ce alimente o combat

Lipsa de fier în organism (sau carența de fier) poate genera boli grave. Când nivelul fierului din organism scade sub limitele normale, apar tot...

Tulburarea de personalitate histrionică – dramă, seducție sau dorință de atenție?

Ce înseamnă tulburarea de personalitate histrionică? Tulburarea de personalitate histrionică poate fi descrisă într-un cuvânt ca teatralitate. Aparține grupului de afecțiuni numite „Cluster B”...

Febra albă la copii – când apare și ce poți face ca să scapi de ea

Ai auzit vorbindu-se despre febra albă? Vine sezonul rece, iar odată cu acesta se întețesc cazurile de viroze și răceli în rândul copiilor. Unul dintre...