Toţi asiguraţii hunedoreni beneficiază de astăzi de asistenţă medicală primară

Asiguraţii hunedoreni beneficiază de astăzi de asistenţă medicală primară în condiţii normale, ca urmare a finalizării semnării actelor adiţionale (de prelungire a contractului iniţial pentru trimestrul I al anului 2018), respectiv a noilor contracte cu valabilitate până la 31 martie a.c., după caz, de toţi medicii de familie din judeţ.

În calitate de reprezentant al intereselor asiguraţilor, CAS Hunedoara a făcut toate demersurile pentru a se depăşi într-un timp extrem de scurt blocajul creat prin refuzul unor medici de familie de a semna actele adiţionale.

Astfel, personalul instituţiei a depus eforturi de reducere la minimul posibil a duratei procedurilor de încheiere de noi contracte, în acest scop lucrându-se atât peste program cât şi în zilele libere.

CAS Hunedoara mulţumeşte furnizorilor de asistenţă medicală spitalicească din judeţ, celor 15 unităţi sanitare cu paturi care s-au mobilizat excepţional şi au răspuns solicitării noastre de a veni în sprijinul asiguraţilor cu urgenţe medico – chirurgicale, precum şi cu afecţiuni care permit prezentarea la medicul specialist fără bilet de trimitere, astfel încât sănătatea acestora să nu fie pusă în pericol.

- Articolul continua mai jos-

Totodată, mulţumim acelor medici de familie care au înţeles să pună interesele pacienţilor mai presus de cele personale şi îi asigurăm pe toţi furnizorii de servicii medicale că dialogul pentru găsirea căilor optime de soluţionare a solicitărilor lor legitime va continua permanent, într-un cadru civilizat.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari