Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi la Spitalul Orăşenesc Băicoi. Unei paciente de 87 de ani i s-a refuzat internarea

Prof. dr. Florian BODOG, ministrul Sănătăţii, a solicitat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgenţă, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi la Spitalul Orăşenesc Băicoi.

Direcţia de Sănătate Publică va verifica condiţiile în care s-a acordat asistenţa medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unităţi sanitare.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova verifică modul în care femeia a primit asistenţă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti şi la Spitalul Orăşenesc Băicoi, informează un comunicat al DSP.

„O pacientă de 87 de ani care a avut nişte probleme cardiace în data de 2 ianuarie şi s-a prezentat la Spitalul din Băicoi, care este un spital mic cu o secţie de boli interne, nu de cardiologie, a fost direcţionată către UPU la Spitalul din Ploieşti, după care pe data de 6 ianuarie s-a prezentat din nou se pare cu o fibrilaţie atrială paroxistică şi a fost direcţionată către acelaşi Spital Ploieşti de unde a revenit cu recomandare de internare la Băicoi. Doamna doctor în cauză fiind pneumolog se pare că a avut ezitări să interneze un pacient cu fibrilaţie atrială. Noi am iniţiat o anchetă atât la Băicoi, cât şi la Ploieşti şi aşteptăm rezultatele în cursul zilei de astăzi”,a declarat luni, pentru AGERPRES, secretarul de stat Cristian Grasu.

- Articolul continua mai jos-

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari