fbpx
Acasă Ştiri Medicale Spitalul Militar "Dr. Alexandru Augustin" Sibiu, la ceas de Sărbătoare

Spitalul Militar “Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, la ceas de Sărbătoare

Spitalul Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Augustin’ Sibiu, unitate cu bogată tradiţie în existenţa oraşului nostru, îşi continuă munca de asistenţă medicală, dar şi activităţile sociale în perioada Sărbătorilor şi a sfârşitului de an.

Au fost efectuate o serie de lucrări de curăţenie şi igienizare, toaletare a arborilor din parcul spitalului, pe lângă finalizarea proiectului de consolidare a clădirii principale. O parte din cabinetele din Ambulatoriul de Specialitate au fost renovate, iar lucrările de instalare şi punere în funcţiune a noului computer tomograf se apropie de sfârşit.

În data de 17 decembrie, un grup de membri ai Asociaţiei ‘Cheile Burgului’ Sibiu a oferit pacienţilor internaţi pachete cu produse de patiserie. Acestea au fost apreciate de către persoanele aflate pe patul de suferinţă, cărora le-au adus un zâmbet pe faţă acum, în apropierea Crăciunului.

Articolul continua mai jos

Miercuri, 19 decembrie, în Sala de Conferinţe a spitalului, proaspăt renovată şi dotată cu un sistem modern audio-video, Moş Crăciun a adus cadouri copiilor personalului medical si administrativ. Un grup de colindători conduşi de Pr. Papară Dan, a fost întâmpinat de către Comandantul Spitalului Militar Sibiu, Col. medic Dr. Dan Chelcea şi a susţinut un concert în faţa angajaţilor spitalului şi a familiilor acestora.

În prezent spitalul trece printr-un amplu proces de modernizare, demarat în primăvara anului 2014. S-a efectuat consolidarea pavilionului principal, în paralel cu lucrări de recompartimentare şi îmbunătăţire a condiţiilor hoteliere din saloane. De asemenea, a fost instalat un lift care deserveşte spitalul.

Întregul personal al Spitalului doreşte să transmită un mesaj de Sărbători Fericite, An Nou plin de împliniri, şi să asigure cetăţenii Sibiului că îşi vor îndeplini misiunea de furnizare a asistenţei medicale de specialitate în cele mai bune condiţii posibile, a declarat responsabilul cu activitatea de informare şi relaţii publice, Locotenent Colonel medic Dr. Ioan-Adrian Popenţiu.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,920FaniÎmi place
1,180AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Adenopatiile cervicale – cauze, diagnostic și tratament

Adenopatiile reprezintă o creștere în dimensiune a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici sunt elemente importante...

Poliartrita reumatoidă, cauze,simptome și diagnostic

Poliartrita reumatoidă este, fără doar și poate, una dintre cele mai invalidante afecțiuni existente....

Tulburările alimentare – Simptome, cauze, factori de risc, prevenție

Având o complexitate ce depășește cu mult preocuparea de "a mânca", tulburările alimentare sunt...

Tehnologia 3D printing în cardiologie

În ultimii ani, tehnologia 3D printing a început să pătrundă și în medicină. Unul...

Ce este pancreatita cronică

Pancreatita cronică reprezintă o boală inflamatorie a pancreasului, caratcterizată prin modificări morfologice și funcționale...

10 informaţii despre tratamentul anticoagulant

Tratamentul anticoagulant este prescris pentru a preveni formarea de trombi (cheaguri de sânge)...