Compartiment de Primiri Urgenţe, în curând la Reghin

Societatea Michael Trust Proiect SRL Piteşti va construi o clădire demontabilă de tip container – Compartiment de Primiri Urgenţe în curtea Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin, informează www.licitatiapublica.ro. Licitaţia a fost adjudecată pentru suma de 473.857 lei, fără TVA, şi a fost organizată de Primăria municipiului Reghin, instituţia care finanţează investiţia.

Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, unitatea de primiri urgenţe va fi amplasată vis a vis de Secţie Medicală şi Chirurgie, lângă statuia patronului spiritual al spitalului, dr. Eugen Nicoară, şi va avea regim de înălţime parter, o arie construită de 293,7 metri pătraţi şi o arie utilă de 272,8 metri pătraţi.

“Compartimentul de Primiri Urgenţe este deschis tuturor pacienţilor care solicită acordarea asistenţei medicale de urgenţă în urma apariţiei unor acuze noi sau pe fondul unor afecţiuni cronice, sosiţi cu ambulanţa sau prin mijloace proprii. La sosire, în urma efectuării triajului, pacienţii în cadrul CPU sunt examinaţi de medicii de gardă care vor decide investigaţiile necesare şi specialităţile care urmează a fi chemate în vederea acordării consultului de specialitate dacă se consideră necesar”, se arată în document.

 

- Articolul continua mai jos-

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari