Tendințe și progrese în medicina internațională la Dialoguri interdisciplinare

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, în parteneriat cu Organizaţia Tinerilor Medici şi Spitalul Acibadem- servicii de sănătate de calitate organizează în 23 noiembrie o nouă conferinţă „Tendințe și progrese în medicina internațională”  în cadrul seriei de „Dialoguri interdisciplinare” cu care tinerii medici, studenţi şi rezidenţi au fost aşteptaţi de-a lungul anului 2017 de organizatori.

Tendințe și progrese în medicina internațională- experienţa turcească

Tendințe și progrese în medicina internațională este un eveniment gratuit, care se va desfăşura la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca Str. Victor Babeș Nr. 8 din Cluj-Napoca.
Sunt invitaţi şi de această dată specialiști de renume internațional  cu informații din domenii precum importante, Neurochirurgie, Radiologie intervențională, Chirurgie pediatrică. Clujul va fi reprezentat de prof. dr. Ştefan Florian.

Prof. Dr. BURAK TANDER

Prof. Dr. BURAK TANDER de la Departamentul de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Ondokuz Mai  şi profesor al universităţii cu acelaşi nume este membru a numeroase şi prestigioase societăţi naţionale din Turcia şi internaţionale, cum sunt International Pediatric Endosurgery Group, World Association of Laparoscopic Surgeons, European Association of Paediatric Endosurgeons, European Paediatric Surgical Association, British Association of Paediatric Endosurgeons. Activitatea sa medicală şi ştiinţifică este cunoscută din cele mai prestigioase publicaţii de profil şi a fost recompensată cu premii şi distincţii. Ea este completată de preocupările sale editoriale, Prof. Dr. Burak Tander fiind printre altele co-editor al Journal of Experimental and Clinical Medicine, Indian Journal of Child Health, section editor al Gastroenterology Research and Practice şi Journal of Clinical and Analytical Medicine.

Prof. Dr. KORAY ÖZDUMAN

Prof. Dr. KORAY ÖZDUMAN, Profesor de Neurochirurgie la Departmentul de Neurochirurgie al Şcolii de Medicină a  Acibadem University.

- Articolul continua mai jos-

American Association of Neurological Surgery îl are între membrii acestei societăţi ştiinţifice, în secţiunea dedicată tumorilor. Profesorul este, de asemenea membru al Society for Neurooncology, European Association of Neurooncology, American Association of Cancer Research, International Meningioma Society, precum şi a pricipalelor societăţi turceşti de profil.

Ampla sa activitate profesională şi academică este prezentă în literatura de specialitate şi în publicaţii internaţionale de cel mai înalt nivel.

Prof. MUZAFFER OLCAY CIZMELI

Muzaffer Olcay Çizmeli este profesor de radiologie la Şcoala de Medicină a  Acibadem University şi membru în boardul universităţii.

Alături de societăţile ştiinţifice din Turcia, prof. Muzaffer Olcay Çizmeli este membru al Medical Informatics Association, European Society of Radiology, European Society of Neuroradiology, Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe, ociety of Interventional Radiology, şi American Roentgen Ray Society.

Numele său a fost prezent pe afişul a numeroase conferinţe legate de neurologia intervenţională, dar şi în bibliografia de specialitate, prin numeroasele sale prezenţe în publicaţii de profil prestigioase.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari