Cancerul de piele facială şi labial- Curs internaţional la Cluj-Napoca

Asociația Europeană pentru Chirurgie Cranio-Maxilofacială, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi  Departamentul de Chirurgie maxilofacială organizează în perioada 9-11 noiembrie 2017  Cursul internaţional dedicat cancerului de piele facială și labial. Alături de acesta se va desfăşura Simpozionul Internaţional „Cancerul capului şi al gâtului”

Cursul internaţional dedicat cancerului de piele facială și buze se adresează rezidenților și specialiștilor care lucrează în domeniul chirurgiei maxilo-facialale, chirurgie plastică, dermatologie, otolaringologie și oncologie. În cadrul acestui eveniment se atrage atenția asupra capcanelor în diagnosticul și tratamentul multidisciplinar al cancerului de piele și asocierii cu metastaze regionale și generale.

Conferințele și prezentările urmăresc informații adecvate cu privire la progresele actuale și stadiul tehnicii de diagnostic și tratament al cancerului de piele capului și gâtului. Discuția privind cazurile clinice, programată pentru sfârșitul cursului, va demonstra aplicarea principiilor afirmate și va oferi publicului posibilitatea de a pune întrebări practice.

Participanţii vor avea ocazia întâlnirii cu fostul preşedinte al  Asociației Europene pentru Chirurgie Cranio-Maxilofacială, Profesorul Miso Virag. Alături de domnia sa vor conferenţia Prof. Aleksandar Milenović, Emil Dediol, Igor Blivajs, Tudor Ciuleanu, Simona Şenilă, Doiniţa Crişan, Cristian Dinu, Lucian Fodor, Gabriel Gacso, Dragoş Iancu, Rareş Roman, Horaţiu Rotaru.

- Articolul continua mai jos-

Asociația Europeană pentru Chirurgie Cranio-Maxilofacială

Asociația Europeană pentru Chirurgie Cranio-Maxilofacială (EACMFS) a fost înființată în 1970 de către un grup de chirurgi inovatori din Europa care doreau prigresul acestei specialităţi.  În scurt timp ea a devenit cel mai proeminent și respectat grup profesionist pentru specialitatea din Europa și are un profil deosebit în alte părți ale lumii. Obiectivele asociației sunt de a promova chirurgia cranio-maxilo-facială în teorie și practică și încearcă să stabilească cerințe uniforme de formare pentru specialitatea din Europa și să le încurajeze pe plan mondial. Scopul principal a fost acela de a se asigura că pregătirea specialiștilor în chirurgia orală și maxilo-facială sa bazat pe o bază solidă a calificărilor duale medicale și dentare și a pregătirii de bază în chirurgie.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari