fbpx
Acasă Realitatea medicală Personalitate şi personalizare, o conferinţă marca Wörwag Pharma Romania

Personalitate şi personalizare, o conferinţă marca Wörwag Pharma Romania

Programul Worwag Inspiring People a oferit studenţilor şi tinerilor medici ocazia de a se întâlni cu treineri în cadrul unor sesiuni de specialitate. Astfel, joi, 2 noiembrie 2017, în Aula UMF de pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23 se va desfăşura programul “Personalitate şi personalizare”, organizat în parteneriat cu Organizaţia Tinerilor Medici, Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu”.

„Continuăm și în 2017 acest program care sprijină, în final, îmbunătățirea îngrijirii pacienților, pentru că dezvoltarea personală și a performanțelor profesionale ale medicilor se reflectă în calitatea actului medical și este, astfel, în beneficiul pacienților” a afirmat r. Norina Gâvan, General Manager Wörwag Pharma România, încurajând tinerii să-şi “exploateze aptitudini complementare menite să le maximizeze performanțele profesionale”.

Cursurile sunt destinate medicilor care vor deprinde tehnici de identificare a  tipologiile de personalitate, ceea ce le va permite să îşi adapteze interacțiunea cu pacienții în funcţie de tipul de personalitate. Un alt subiect abordat este  poziţionarea corectă în relația cu pacientul, precum şi barierele de comunicare dintre medic şi pacient. Se vor adăuga noţiuni de prioritizare şi organizare a timpului, precum şi echilibrul dintre disponibilitatea pentru ceilalţi şi momentele de concentrare.

Articolul continua mai jos

Cu această ocazie, studenţii se vor întâlni cu Dorin Dancu, un speaker cu experienţă care a fost alături de WIP de-a lungul evenimentelor organizate alături de Worwag Pharma în acest an.

Dorin Dancu

Experiență are o experienţă de 12 ani în management,  14 ani în training și consultanță şi peste 1700 zile de programe livrate. La acestea se adaugă peste 25.000 oameni instruiți, de la top management, până la nivel operațional, din peste 140 de organizații, precum şi programe cu peste 8000 de medici din diverse specialităţi, derulate în ultimii 12 ani.

Ariile sale de expertiză explică aceste performenţe:  Leadership,  Teamwork,  Inteligență emoțională,  Comunicare, influență, persuasiune,  Analiză tranzacțională,  Coaching,  Abilități de prezentare,  Train the Trainers,  Management School.

Citeste si

Urmăreşte ultimele ştiri medicale pe Youtube şi Facebook

15,917FaniÎmi place
1,180AbonațiAbonați-vă

SFATUL MEDICULUI Infecția cu virus hepatitic. Riscuri, prevenție, diagnosticare și tratament

Cele mai citite

ULTIMELE ARTICOLE

Recomandări ZM

Boala de reflux gastroesofagian, ce este și cum se tratează

Boala de reflux gastroesofagian este, fără îndoială, cea mai frecventă boală întâlnită de gastroenterolog....

Tulburarea obsesiv-compulsivă – Cauze, factori de risc, tratament

Ce este tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC)? Tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC) este o tulburare de anxietate caracterizată...

Ce este scleroza multipla – Simptome, cauze, complicatii, tratament

Ce este scleroza multipla? Scleroza multiplă (SM), denumită și scleroză în plăci, scleroză diseminată...

Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Nodulii tiroidieni și cancerul. Nodulii tiroidieni, de mici dimensiuni, apar frecvent în diagnostic și,...

Ce sunt alergiile alimentare? Cauze, tipuri, diagnostic, tratament

Ce sunt alergiile alimentare? Alergia alimentară este o reacție exagerată a sistemului imunitar la...

CORONAVIRUSUL ȘI IZOLAREA SOCIALĂ – O PERSPECTIVĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA DEPRESIEI

Un articol semnat de Dr. Lavinia Duică, Șef de lucrări la Universitatea “Lucian Blaga”...