„Copilul Instabil Hemodinamic – Particularități de abordare în Urgență și Terapie Intensivă”, tema unui simpozion-premieră în România

Simpozionul de Medicină de Urgență și Terapie Intensivă Pediatrică, care se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 10 – 11 noiembrie 2017, are ca temă “Copilul Instabil Hemodinamic – Particularități de abordare în Urgență și Terapie Intensivă”.

Simpozionul este o premieră pentru România,  se adresează atât medicilor cât și asistenților medicali și cuprinde prelegeri și ateliere demonstrative cu caracter practic.

Subiectele sunt prezentate de lectori-invitați care își desfășoară activitatea în cele mai mari spitale de copii din țară: Cluj, București, Timișoara, Mureș sau Iași.

Evaluarea și monitorizarea copilului instabil hemodinamic, diagnosticul și tratamentul precoce al șocului la copil, rolul investigațiilor imagistice în diagnosticul șocului la copil,  particularitățile și dificultățile legate de transferul copilului cu instabilitate hemodinamică,  sunt doar câteva din problemele ce vor fi abordate pe parcursul evenimentului.

- Articolul continua mai jos-

Evenimentul va avea loc la Hotelul Napoca din municipiul Cluj-Napoca.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari