Andrew Corbett-Nolan, despre buna guvernanță în sănătate, la ROHO 2017

Andrew Corbett-Nolan conduce The Good Governance Institute (GGI), organizație care oferă suport și consultanță managerilor din domeniul sănătății, promovând buna guvernanță și calitatea managementului medical.

În calitate de CEO, Andrew Corbett-Nolan este implicat în cele mai complexe proiecte de dezvoltare ale GGI, pentru buna guvernanță în sistemele de sănătate din Europa, fiind totodată și Director în cadrul The European Society for Quality in Healthcare.

Pe 5 octombrie, Andrew Corbett-Nolan, va participa în calitate de Speaker Invitat în cadrul ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, în sesiunea dedicată managerilor din sănătate.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București, Sala Atlas Ballroom.

- Articolul continua mai jos-

Cea de-a doua ediție ROHO, eveniment internațional dedicat calității actului medical, va reuni și în acest an peste 350 de directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii cu soluții pentru creșterea calității actului medical.

Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical.

Programul ROHO 2017 cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.

Mai multe despre eveniment pe www.roho.com.ro și pe www.facebook.com/SpatiulMedical

Contact: [email protected]

Parteneri: MEDIST, CEC BANK

- Articolul continua mai jos-

Travel Partner: BLUE AIR

ROHO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION și face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare pentru domenii prioritare cum sunt educația, sănătatea sau agricultura. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/BOROCOMMUNICATION/

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari